lauantai 4. heinäkuuta 2009

Cate Blanchettin monet kasvot ja monet hiukset

Cate Blanchettin roolihiukset elokuvassa Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta. Tällä hetkellä omat hiukseni ovat juuri tuollaiset, värikin on täsmälleen sama. 9-vuotias tyttäreni kävi tällä viikolla samalla kampaajalla, sillä hän halusi 'samanlaiset hiukset kuin äitillä on'. Niinpä meillä on nyt sama malli, tyttärellä vain on vaaleammat hiukset.


Catelle sopii tämä lyhyt malli myös vaaleana, onhan hänellä luonnostaan hyvin vaalea iho. Olen miettinyt, että monilla australialaislähtöisillä naisilla on hyvin maidonvaalea iho, kuten esim. Nicole Kidmanilla, Naomi Wattsilla ja Catella.


Tällainen 'arkinen' Cate Blanchett näyttää myös hyvin hurmaavan luonnolliselta silmälaseineen. Punainen väri pukee vaaleaa naista.

Tällä hetkellä kiireinen kolmen pienen pojan äiti filmaa mm. uusinta Robin Hood-elokuvaa, jonka ohjaa Ridley Scott.

3 kommenttia:

Papi kirjoitti...

Cate on mielestäni ehdottomasti parempi vaaleahiuksisena kuin tummatukkana. Liian kova kontrasti on tuo mustat hiukset ja vaalea iho.

Jännä juttu, miten mielessään kuvittelee jonkun ulkonäön. Sinusta tiedän, että sulla on paksu tumma tukka enkä paljon muuta :) Mutta sellainen mielikuva on olemassa.

Sooloilija kirjoitti...

Niin sopiikin vaaleat hiukset Catelle paremmin.
En tiedä paksuista hiuksista, mutta tummat ne on ja nyt aika lyhyetkin, siis omani.

Cate Blanchetti näyttelemistyyli on viehättävä, läsnäolo on jotenkin niin vahvaa ja hänellä on tumma, rauhallinen ääni..

Hannele kirjoitti...

Nuopa jännät kuvat.