keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Heinäkuu: Kate Winslet Revolutionary Roadissa

Kesäkuu oli Meryl Streepin, heinäkuuksi tuli Kate Winslet Revolutionary Road-elokuvan roolissa. Aion pian katsoa elokuvan uudestaan, ja lukea myös kirjan.
Tässä alla musiikkia ja tuokioita Revolutionary Roadista, tällä kertaa ei paljon sanoja, vaikka elokuva juuri on sanoja ja lauseita täynnä.

Sivupalkista löytyy kohta, jonne kerään kaikki nämä otsikkokuvani.

16 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Olisit voinut kuitenkin sanoa sen Aprilin 'hengityksen'. Se pysäytti sut ja vakuutti mut - monesta.

Tämä on mun filmi. Käytiin Reiman kanssa leffateatterissa katsomassa ja saatiin tästä opetuskin: Make your dreams true!

Ostin kirjan kohta leffan nähtyäni.

Pidin tämän näyttelijäparin yhteistyöstä jo Titanicissa, mutta siihen ei monikaan yhtynyt. Minusta he elivät leffakohtalonsa tässäkin täydellisellä keskinäisellä kemialla. Molemmat ovat enemmän kuin tähtiä!

Hienon leffan otit esiin ja toivottavasti sain snaoa näin paljon...

Sooloilija kirjoitti...

Leena, kirjoitin tästä elokuvasta pitkän jutun 31.1. ja siinä mainitsen siitä hengittämisestä. Nyt unohdin mainita.. Siitä olen useammassa kommentoinnissa puhunut.

(Ja jos jollekin on uutta niin tässä elokuvassa Kate Winsletin hengitys, pienet huokauksetkin, kuuluvat. Ihan kuin istuisi teatterissa ja näyttelijät näyttelisivät teatterin lavalla ihan vieressä.)

Sooloilija kirjoitti...

Kirjoittamaani juttuun Revolutionary Roadista pääsee sivupalkissa olevan Googlen haun kautta. Näppäile elokuvan nimi hakuun ja näppäile sen jälkeen tammikuun viimeisen päivän juttua.

Leena Lumi kirjoitti...

Niinpä, tämä elokuva kuuluu unohtumattomiin teatterinomaisiin filmeihin. Niissä on syvempi jälkimaku kuin tavallisissa leffoissa. Nyt nopeasti muistan juuri tämän po. elokuvan ja sitten Kuka pelkää Virginia Woolfia sekä ikimuistoisen Viettelysten vaunun. Toki muita on, mutta nyt ei enää sytytä. Pieni tila, vähän henkilöitä luo intensiteettiä, jota ei ns. normaalielokuvista tavoita.

-Anne- kirjoitti...

Hei! Toimiiko sinulla tänään noiden sivupalkin moduulien päivittäminen?
Yritin päivittää omaa "luetut"-listaani, mutta en pääse lisäämään siihen tekstiä - se lisää-nappi on ihan inaktiivinen.
Mietin vaan että onko vika nyt ihan koko Bloggerissa vaiko vain minulla.

Sooloilija kirjoitti...

Anne, en ole ihan varma mitä tarkoitat, mutta sivupalkin luettujen lista näyttää päivittyvän ainakin. Tarkoitatko sitä lisää gadget-nappulaa ulkoasun muokkauksessa? Se ainakin toimii.. Seuraillaan tilannetta.

-Anne- kirjoitti...

Joo, selitin vähän heikosti. Tarkoitin siis sitä että pystytkö lisäämään tekstiä esim. katsottujen elokuvien listaasi. Pääsen itse gadgettiin, ja voin lisätä tekstiä siihen lomakkeeseenkin, mutta en voi painaa sitä "add"-nappulaa, kun se on ihan inaktiivinen.
Todella ärsyttävää.

Sooloilija kirjoitti...

Anne, kävin kokeilemassa, ja pääsin lisäämään tekstiä.. Missähän nyt on vika jos vain yksi asia tökkii eli se add-nappula.. Nämä ovat välllä mysteerejä. Toivottavasti saat selvitettyä.

-Anne- kirjoitti...

Ok, eli ongelma kohdistuu pelkästään minuun. Täytyy käydä selvittämään asiaa, nyt ketuttaa.

-Anne- kirjoitti...

No niin, kävi ilmi että saan sittenkin julkaistua uutta tekstiä luetut-listaani. Jotain häikkää on siinä vaiheessa kun täytän sitä lomaketta - eli lisäys ei tule näkyviin muokkausruutuun siinä vaiheessa kun painan add item -nappia. Mutta blogiin se kuitenkin näköjään ilmestyy. Outoa, mutta pääasia on että lopputulos on toivottu.

Sooloilija kirjoitti...

Anne, no on kyllä outo juttu, mutta hyvä, että toimii.

Papi kirjoitti...

Mulla on vielä tuo elokuva näkemättä, mutta kirjan luin joskus tosi nuorena. Ja varmaankin liian nuorena, en tainnut oikein ymmärtää vielä yhtään mitään :)

Yaelian kirjoitti...

Tuosta muistinkin että mulla on tuo elokuva vielä katsomatta.On se DVD:llä joten varmaan lähitulevaisuudessa katsonkin...

Sooloilija kirjoitti...

Papi, milloinkas tuo kirja onkaan julkaistu? Se on kirjoitettu kai jo 60-luvulla, mutta ensimmäisestä suomennoksesta en tiedä..
Pitäisikin ensi tilassa lukea kirja.

Yael, jospa sait tästä muistutusta, suosittelen rauhallista kesäiltaa: kannattaa katsoa kun on oikea hetki. Itsellä levollinen ja vastaanottavainen mieli. Oletko vielä Suomessa?

Papi kirjoitti...

Eikös se ole kirjoitettu joskus 50- tai 60-luvulla (muistelen nyt ilman googlea)? Tarttee käydä tarkistamassa. Mutta se on mun mielestä vasta nyt suomennettu, kun tuli tuo elokuva. Luin paljon teininä enkunkielisiä kirjoja, täytyisi oikeastaan vieläkin harrastaa tuota. On ihan jäänyt, höh.

Sooloilija kirjoitti...

Papi, voi, minä en osaa lukea kirjoja englanniksi. pitäisi melkein opetella. Jotkut lukevat Harry Potteritkin englanniksi, minulta ei onnistuisi.
Mutta nyt menen kirjaston nettipuolelle ja laitan Revolution Roadin (suomeksi) varaukseen..