maanantai 27. heinäkuuta 2009

Selman kuulumisia


Selma on nyt pian 3,5 kk:n ikäinen ja painaa 1,5 kg. Paljon tapahtumia on mahtunut tänä aikana Selman elämään. Ennenkaikkea se on saanut isosisko- ja äitihahmon 8-vuotiaasta Tikke-kissastamme.

On jännittävä seurata kuinka pikkuinen Selma haluaa tehdä kaiken samanlain kuin 'isosiskonsa'. Joskus Selma nukkuu kuvan tavalla yksin, hyvin syvässä unessa päivisin. Mutta jos 'isosisko' tekee jotain jännittävää, esim. syö muroja kovaäänisesti raksuttaen, on Selma usein salamana paikalla syömässä samoja muroja. Ne syövät kaikki ruokansa aina samalta lautaselta, yleensä yhtäaikaa.

Ja mistä tietää, että meillä on pikkukissa? Kaikkien meidän sääret ovat täynnä pikkunaarmuja! Minun kesäjalkani näyttävät kaikkein naarmuisimmilta, siksikin olen koko kesän pitänyt housuja..

10 kommenttia:

Katriina kirjoitti...

Mikä kisuliini! Ihanan pienikin vielä. Meidän koira oli minusta kasvanut jo viikonlopun aikana kamalasti, painaa varmaan jo lähemmäs seitsemän kiloa. Eli ei ole enää pieni.

arleena kirjoitti...

Minulle tuli ihan palava halu silittää Selmaa ja silitinkin. Niin suloinen. Kun ei ole kissaa, saa onneksi silitellä muiden kissoja.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina ja Arleena, ihana kuulla, että Selma koskettaa olemassaolollaan. Ja silittääkin saa!

Jatkoa seuraa seuraavaan juttuun..

Leena Lumi kirjoitti...

Pennut nukkuvat paljon...kuten myös vanhat eläimet, mikä on nyt meillä vuorossa.

Elisa kirjoitti...

Tuo teitin Selma on kyllä NIIN syötävän ihana, että voisin pistää sen ksäilaukkuun ja tuoda kotiin...

Kesäiloa koko perheelle!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, pennut nukkuvat jotta kasvavat ja vanhat yksilöt nukkuvat väsymystään.. Niinhän se on vähän ihmisilläkin.

Elisa, käsilaukkuun Selma vielä mahtuisikin ;D
Iloa kesään teillekin!

Elegia kirjoitti...

Oi, ihana! Pikkuisina kisut tosiaan voivat nukkua yllättävän sikeästi. Minulla oli siskoni eka kisu asumassa luonani, kun se oli pentu. Silläkin oli tapana hyökätä jalkojen kimppuun ja verhoissa flengailu oli myös sen suurta hupia :)

Sooloilija kirjoitti...

Elegia, minäkään en nyt viitsi tehdä uusia verhohankintoja, Selma kun tosiaan tykkää taiteilla tietyn materiaalin verhoissa.. toivotaan, että se on ohimenevä vaihe.

hanne kirjoitti...

ihana kisuli tuo selma..
...mulla on kaksi kissaa, äiti8v ja poika 5v..Kylläpä tekisi mieli ottaa pikku poikanen joukon jatkeeksi...Olen leikkauttanut molemmat kissat eli äiti ei voi ainakaan tehdä pikkuvauvoja..

paljon olet katsellut leffoja...minäkin olen ahkera katsoja...
odotan "The reader"..olen lukenut sen kirjana...
Luin poika raidallisessa pujamassa ekaks ja sit katsoin leffan...jotenkin meneti herkkyyttä, läsnäoloa kun tiesi tarinan ja repliikitkin olivat vahvasti samoja...

Sooloilija kirjoitti...

Hanne, kissanpennusta mekin haaveiltiin monta vuotta, ja nyt toteutettiin haave..

The Reader - Lukija on hyvä sekä elokuvana että kirjana. Mutta kirjana kuitenkin hieman tiiviimpi ja intiimimpi..

Hyvä vinkki tuo Poika raidallisessa pyjamassa. Rupeampa sitä etsimään, unohdin sen pitkäksi aikaa, vaikka aiemmin oli mielessä..