maanantai 3. elokuuta 2009

Naisten iltaa tv:ssä

Tänään tämä tv-ja elokuvakuvafriikki istuu (tai makaa) myöhäisillassa taas rakkaan televisionsa ääressä: ensin tulee ykköseltä neljäs osa kuusiosaisesta Jennifer Foxin dokumentista Vapaan naisen tunnustuksia. Tänään Jennifer matkaa mm. Euroopassa, Venäjällä ja Kambodzhassa ja miettii myös omaa elämäänsä New Yorkissa. Olen ihan koukussa Jenniferin maailmaan!


Kun Jenniferin Vapaan naisen tunnustukset loppuvat, on vaihdettava kanavaa, jotta saa nähdä toista vapaata ja vahvaa naista, Madonnaa dokumentissa In Bed With Madonna, joka on vuodelta 1991. Paljon on Madonnankin elämä muuttunut niistä ajoista. Mm. kaksi biologista lasta ja yksi Afrikasta adoptoitu lapsi ovat varmasti muuttaneet naista, joka vielä 90-luvun alussa tunnettiin vahvasti seksuaalisena ja provosoivana tyyppinä.. Tämän dokumentin olen nähnyt aiemmin, mutta haluan silti katsoa sen.

Niin, ja Teemalta tulee vielä Madonnan uusi konserttitaltiointikin klo 21.30 alkaen. Se on Sticky & Sweet-kiertueelta viime vuodelta.

Olenhan fanittanut Madonnaa ihan sieltä alusta lähtien, noin vuodesta 1985.Siksi minun on kaikki nämä ohjelmat katsottava.. Pidän hänen vahvasta Leijonanaisen asenteestaan (syntynyt 16.8.), vaikka hän joskus verhoaakin herkkyytensä kovuuteen, joka on silti näennäistä. Ei hän mikään kovis ole, sen kertovat monet haastattelut ja dokumentit, joita olen vuosien varrella nähnyt. Se on vain hänen tyylinsä olla ja elää. Joten tässä jo näin alkuviikosta toivotan Madonnan lämpimästi tervetulleeksi Suomeen konsertoimaan!!!

9 kommenttia:

Papi kirjoitti...

Mulla on jäänyt tv-ohjelmat loman aikana ihan taka-alalle enkä tuosta Jenniferistäkään tiedä mitään. Ollaan vain elokuvia katsottu iltaisin ja yömyöhään ja voi että se on kivaa!

Olen nähnyt tämän Madonnan dokkarin joskus ja siinä hän on niin, emmää tiedä, tyrkky? (saat vapaasti läppästä :) Vaikka en faninsa olekaan, pidän muutamista biiseistään oikein kovin ja hän oli mielestäni parhaimmillaan Ray of Light -kaudellaan.

Sooloilija kirjoitti...

Papi, tuota Vapaan naiset tunnustukset-sarjaa suosittelen oikein lämpimästi!

Täytyy tosiaan muistaa, että Madonna oli aika eri ihminen tuon In Bed with Madonna-dokkarin aikaan. Seurusteli Warren Beattyn (!) kanssa, isäsuhde oli huono ym..

Ray of Lightin aikaan hän oli kai juuri saanut esikoistyttärensä, ja oli niin seesteinen. Ihana!

Papi kirjoitti...

Ai niin joo se Warren Beatty, voi sentään, voi sentään, semmonenkin oli. On hänellä ollut kyllä kaikenlaista.. Ihan innoissani menen kyllä häntä katsomaan ja siskoni ei oikein pysy enää farkuissaan :) Olen kuskina ja pikkasen hirvittää Helsingissä ajo.

Hane kirjoitti...

Niin...ja tuleehan tuolta kakkoselta Scarlett´kin, kanssa yksi vapaa-ajattelija ;o)

Paivi kirjoitti...

Minäkin Madonnaa kuuntelin joskus pienenä, melkein fanitinkin varmaan joskus True Bluen aikoihin, mutta sittemmin musiikki muuttui niin, että ihan muutamia biisejä olen jaksanut kuunnella. Silti olen aina ihaillut Madonnaa naisena - kun joku noinkin hyvin pärjää tässä miesten maailmassa niin ei voi kuin hattua nostaa :)

Sooloilija kirjoitti...

Papi, katsoin sen dokkari ja hyvä, että Madonna jätti Beattyn: tosi ääliön oloinen mies!
Miksei Madonna löydä rinnalleen veroistaan, hienoa miestä! varmaan hänkin katuu sitä Beatty-vaihetta.

Hane, mulla on jäänyt Scarlett-sarja kokonaan väliin, vaikka olisinkin ollut siitä kiinnostunut. kaikkea ei jouda katsomaan.

Päivi, miesten maailmassa pärjääminen onkin hyvä pointti. Siksi minäkin arvostan häntä. On onnistunut luomaan aikamoisen imperiumin..

Ppi kirjoitti...

Olen sitten tästä lähtien näkyvissä täällä :) terkuin Papi

Sooloilija kirjoitti...

Ppi, eli a on jäänyt pois. Kävinkin heti siellä uudella puolella. Tai muutahan ei tällä hetkellä ole tarjolla jos kerran entinen blogisi katosi jäljettömiin. Tosi pelottava ajatus! Mihin se katosi! Apua!

Hannele kirjoitti...

joo, kohta Göteborgissakin.