sunnuntai 9. elokuuta 2009

Tänään ei Sunnuntaiklassikkoa


Olen tällä viikolla katsonut niin paljon elokuvia, että musiikille ei ole varsinaisesti jäänyt sijaa. Sunnuntaiklassikkoa varten ei tullut mieleen mitään klassikkomusiikkia. Eilen Teema-kanava näytti Hair-elokuvan, mutta nyt en jaksanut siihenkään innostua.

The Edge of Love-elokuvan tunnelmissa vielä laitan tähän linkin Keira Knightleyn lauluun Maybe It's Because.( Mutta en laita sitä varsinaiseen Sunnuntaiklassikko-kategoriaan.)

Helteistä sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Samaa aurinkoa sinnekin, luvattu on, että pian helteet jäävät. Alkaa syksyisempi sää.

Yaelian kirjoitti...

Hyvää sunnuntaita sinullekin.Itsekään en jaksanut laittaa sunnuntaiklassikkoa tällä kertaa.Kiera Knightleyn laulupätkä oli tosi lyhyt,joten katsoin vielä toisen laulut tuosta leffasta, ja ei hän mikään kauhean erikoinen laulaja mielestäni ole.

Sooloilija kirjoitti...

Arleena, hyvää sunnuntaita sinnekin. Rannalle ei enää jaksa mennä. Kävin ruokakaupassa viilentymässä. Kuinka ihana ilmastoitu kauppa se onkaan! Ulos kun astuu, lehahtaa kuumuus vastaan samantien.. Erikoista näin Suomessa..

Yael, ei tosiaan oikein ollut klassikkofiilis. Ja vaikka Keira tykkääkin laulamisesta niin ei hän mikään laulaja ole, ääni on tosi hentoinen. Mutta hyvä ja hehkuva näyttelijä kyllä on..

TNiemi kirjoitti...

Meillä Espooossa meren rannalla ei ole edes kuuma! Onko teillä sitten kymmenen astetta kuumempaa, vaan oletteko pohjoisen ihmisiä?

Hauskaa sunnuntaita myös sinulle, Sooloilija!

Paivi kirjoitti...

Ei ole kuuma meilläkään oikeastaan ikinä täällä meren rannalla. Aina puhaltaa mereltä tuuli ja harvoin se on niin kuuma, että hiki tulisi ;-) Mutta ihanan kesäisiä päiviä on kyllä viime päivät olleet - niitä sitten taas kaivataan syksyn pimeinä iltoina :)

Sooloilija kirjoitti...

TNiemi ja Päivi, te ihanat optimistit! Kunhan tästä hirveästä hikikuumuudesta päästään niin en kaipaa sitä enää talvellakaan. Mutta minä olenkin syksyn ihminen.

Jostain syystä täällä Oulussa ei ole viime viikkoina tuullut ollenkaan, vaikka ollaankin meren rannalla..

TNiemi kirjoitti...

Sooloilija, syksy on paras!