keskiviikko 26. elokuuta 2009

Työssä

Ensimmäisen viikon tunnelmat kuvassa.. Toinen viikko on jo ollut vähän 'helpompi'. Joka päivä tulee eteen uusia asioita, ahaa-elämyksiä, haasteita ja itsensä voittamista. Uusia ihmisiä, uusia kontakteja ihmisiin. Sellaista ei ollut työttömyysaikana. Kotona olen ollut aika uupunut. Useana iltana olen aikonut lähteä iltakävelylle, mutta vielä en ole saanut lähdettyä..

Vielä kun malttaisi mennä ajoissa nukkumaan. Tämä juttu on tehty ajastettuna ;D

16 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Olenkin ihmetellyt, että miten ehdit katsomaan niin paljon leffoja. :-) Itse katsoisin mielelläni enemmän, koska elokuvista saa aina inspiraatiota, mutta kahden pienen lapsen kanssa en kerkeä.

Tuo Queen oli loistava ja Helen Mirren on lempinäyttelijöitäni.

lepis kirjoitti...

Nimenomaan muista se nukkuminen! Se on äärettömän tärkeää nyt uusien asioiden tulviessa tajuntaan. Prosessointi-aikaa tarvitaan, joten muista antaa sitä itsellesi.

Tsemppiä :)

José Ramón kirjoitti...

Erittäin mielenkiintoinen blogi.

Greetings from luovuutta ja mielikuvitusta kuvia Jose Ramon

Yaelian kirjoitti...

Nukkuminen onkin tosi tärkeää,jotta jaksat. Mielenkiintoista on aina uusien asioiden oppiminen!

Anonyymi kirjoitti...

Toi työn aloittaminen on takuulla rankkaa jos on voinut elää oman tahtinsa mukaan. Ei tää ole helppoa ei, mutta antaa takuulla uutta sisältöä elämään vaikka lempipuuhat kuten leffat ja bloggaaminen voikin jäädä vähän vähemmälle..

Ofelia kirjoitti...

Onnea joka tapauksessa, että töitä on löytynyt! Itsekin olen sitä mieltä, että tuo työnteko vie liikaa aikaa ja voimia, mutta olen silti onnellinen, että töitä on nyt ainakin tuonne huhtikuun paikkeille asti tällä erää. Sitten pitää bloggailla, kun jaksaa ja ehtii.

Tykkään tuosta Queenista kuin hullu puurosta! ;)

Leena Lumi kirjoitti...

Sinä et ikinä pääse nukkumaan ajoissa;-), mutta täällä pata kattilaa soimaa ja musta kylki molemmilla.

Anitta kirjoitti...

Tsemiä töihin!

Vähän samat on tunnelmat, kun opinnot taas "alkaa". Oikeasti oon tosin tehny opiskelujuttuja koko kesän, mutta on jännää taas pyöriä koululla ja tavata ihmisiäkin. Vähän vähemmän "jännää" on se, että nyt sitten pitäisi tosiaan ottaa itseään niskasta, laatia aikataulu ja oikeasti valmistua. Vihdoin. Jouluun mennessä. Yhtäkkiä siihen tuntuu olevan hyvin lyhyt aika.

Elisa kirjoitti...

Kyllä se siitä lähtee, yllättävän nopeasti ihminen tottuu uuteen rytmiin. Itse koen että nyt elokuussa olen saanut liaanista otteen. Mutta aika on tosiaan rajallista ja illat kovin lyhyitä!

Kaikkea hyvää uuteen elämänvaiheeseen!

Sooloilija kirjoitti...

Hei vaan, iltavuoron tehneenä täällä tihrustelen.. Kiitos mukavista ja kannustavista kommenteista.

Paivi kirjoitti...

Tsemppiä vaan, kyllä se siitä, joskin varmasti ottaa oman aikansa tottua taas työrytmiin! Kyllä täällä toimistolla loman jälkeen ollaan väsyneitä edelleen ;-)

Muista nukkua ja ottaa omaa aikaa!

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, kiitos tsempeistä.
Ajatella, ollaan jo torstaissa!
Aika rientää kuin siivillä!

Tuima kirjoitti...

Kyllä se siitä lähtee, uudessa paikassa menee aina jonkun aikaa totuttelussa.

Tulin itseasiassa kiittämään siitä, että soitit sunnuntaiklassikoissa taannoin Uskollisesta puutarhurista Ayub Ogadan Kothbiron. Olen nyt kuunnellut miehen levyä En mana kuyo ja se on kyllä tosi hyvä levy. Kiitos vinkistä :)!

Sooloilija kirjoitti...

Tuima, hyvä juttu.. Minunkin pitäisi laittaa kirjastoon varaukseen tätä Ayubin musiikkia.

Sunnuntaiklassikoista saa kyllä hyviä vinkkejä. Itse kuuntelen nyt Cat Poweria, jota sinulla oli viime viikolla klassikoissa. Hain levyn eilen kirjastosta. Raukeaan tunnelmaan, punaviinin kera.

Tuima kirjoitti...

Sehän onkin yksi sunnuntaiklassikkojen hyvä puoli - tutustuu uuteen musiikkiin. Ja toinen se, kun yht'äkkiä kuulee jonkun ammoin unohtuneen biisin.

HBauskaa, että kuuntelet CAt Poweria, minusta hän on hyvä. Pinossa mulla on myös Holly Golightlya... :)

-Anne- kirjoitti...

Mä olin kans usean viikon ajan tosi väsynyt kun aloitin pitkän työttömyyden jälkeen taas työt. Mutta kyllä siihen uuteen rytmiin pikkuhiljaa tottuu. Hienoa että olet päässyt taas työelämään, toivottavasti tulet viihtymään.