perjantai 4. syyskuuta 2009

Makupala Robbie Williamsin uudesta videostaRobbien uusi, jo kauan odotettu levy (Reality killed the video star) ilmestyy lokakuussa! Bodies-singlen videosta klippi tuossa yllä, paina playta.
En ole tälle vuodelle ostanut vielä yhtään levyä, mutta lokakuussa käy tieni jonkun kaupan levyosastolle.. Levyhyllystäni kun löytyy ihan kaikki aiemmatkin herran levyt.

Sooloilija - uskollinen fani

7 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

En oikein onnistunut pääsemään kuulemaan mitään klippiä...Yritän uudestaan sitten myöhemmin.Robbie onkin hyvä laulaja!

Yaelian kirjoitti...

Mutta nyt pääsin,tuon sivussa olevan kuvan kautta.Onkohan tuo uusi albumi kokonaan tuollaista tanssimusaa...

Elisa kirjoitti...

Hyvältähän tuo kuullosti, pitää kyllä varmaan ostaa sitten lokakuussa. Robbiella on muuten usein nuo musavideotkin oikein onnistuneita, eikä tuo mieskään pahan näköinen ole.

Viikonloppuja!

Yaelian kirjoitti...

Kiitos muuten siitä,kun joku aika sitten kirjoitit dokusarjasta "Vapaan naisen tunnustuksia" .En varmaankaan muuten olisi ehkä sitä huomannut,Nyt on 3 osaa ladattuna koneella,2 nähty,minäkin koukussa odottelemassa että seuraavat osat vielä ilmestyisivät....

Annie kirjoitti...

Mullakin on useampi Robbien levy hyllyssä. Mieskin tykkää. Siinä on persoonaa ja ääntä. Häntähän kosiskeltiin Queenin solistiksi, mutta parempi näin, koska hänellä on komea ura muutenkin.

Leena Lumi kirjoitti...

Sooloilija, mun kone niinku jösähti, eikä mikään auennut.

Annie, onko elämää jälkeen Freddy Mercuryn?

Sooloilija kirjoitti...

Tuo Robbien videoklippi (lyhykäisyydestään huolimatta) näyttää ihan 'häneltä'. 35-vuotias Robbie näyttää olevan hyvässä kunnossa, elinvoimainen ja kivannäköinen..
Hänellä on jännä piirre tuo, että videoissa hän ei naura eikä hymyile paljonkaan..

Jaelille: kuusi jaksoa sitä Jennifer Foxin Vapaan naisen tunnustuksia on ja katsoin kaikki. Kansainvälinen, paljon matkusteleva nainen. Hän pohtii kovasti sitä vapautta ja kuka on vapaa nainen.. Onko hän oikein itsekään.. Yksi parhaimpia dokkareita mitä olen nähnyt!