torstai 3. syyskuuta 2009

Jos elämästäni tehtäisiin elokuva..

Kiitos Facebookin sekä Mikaelan että Päivin, teen nyt ennen töihin lähtöä tämän kivan pienen haasteen.

Jos siis elämästäni tehtäisiin elokuva, nämä henkilöt esittäisivät 1. minua, 2. rakkauden kohdettani, 3. parasta ystävääni, 4. vanhempiani/äitiäni, 5. pahinta vihollistani

1. Rachel Weisz (kuva yllä) näyttelisi minua: Hän on tummahiuksinen, rauhallisen, mutta kuitenkin räväkän oloinen aikuinen nainen. Rachel on britti ja hänellä on tumma vivahteikas ääni.

2. Jake Gyllenhaal näyttelisi rakkauteni kohdetta: no tietenkin! Sekä ulkoisesti että henkisesti sen oloinen mies, että hän voisi olla 'Suuri Rakkaus' !

3. Cate Blanchett näyttelisi parasta ystävääni: Catessa yhdistyy moni ystäväni. Cate on vakaan ja luotettavan oloinen, mutta hänellä on ronski australialainen huumorintaju.

4. Shirley McLaine näyttelisi äitiäni: Shirleyn seurassa voisi olla hauskaa, hänkin vaikuttaa rennolta ja räväkältä ilopilleriltä, jolla on myös herkkä puolensa. Shirley on lisäksi iätön! Hänestä ei ole tullut seitsenkymppisenäkään arvokasta leidiä. Toivon, ettei minustakaan tule.. Shirley ei myöskään ole perinteisellä tavalla 'äiti' tai 'mummi'..

5. Demi Moore näyttelisi pahinta vihollistani: No Demi nyt vain on kaikkea sitä mitä minä en ole. En jaksaisi tässä iässä yrittää näyttää kaksikymppiseltä, en jaksaisi treenata tuntikausia päivässä kuntosalilla vain sen vuoksi, että saisin timmin vartalon. Käyttäisin senkin ajan henkiseen kehittymiseen, mm. lukemiseen, kirjoittamiseen ja elokuvien katsomiseen.

21 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Hyvät valinnat Sooloilija!

Leena Lumi kirjoitti...

Täältä pesee:

1) Sinä olet kuin Rachel, jos kasvatat otsatukan pois
2) Minähän olen aina silloin tällöin Cate, koska pidän välillä sivuhiuksia juuri noin, olen blondi ja räväkkä kuten aussit.
3) Nyt tuli paha juttu: Jake is mine!
4)Shirley voisi olla ehkä sinun äitisi, mutta ei minun. Otan mielummin sen ihanan näyttelijän, joka on Brothers & Sisters sarjan äiti. Sinä tiedät nimen!
5) Olen nähnyt Demin näyttelevän vain kerran. En musita edes filmiä, mutta hänessä on jotain...pelottavaa...melkein vastenmielistä

Kuka se olikaan, joka sanoi, että sielumme ovat toistensa peilikuvat;-)

Sooloilija kirjoitti...

Jael, sinäkinhän voit tehdä tämän, joko täällä blogin puolella, tai facebookissa (poimi vaikka minun sivulta se testi). Leena tee sinäkin.

Leena, nooh.. Rachel on niin kaunis, ja onneksi sellainen normaalipainoinen. Liian laihat eivät voisi minua näytellä ;D

Älä hyvä ystävä omi Jakea ihan kokonaan itsellesi.. Meidän on nyt vaan pakko vähän jakaa häntä..

Sally Fieldiä tarkoitat äitihahmoksi. Juu Shirley sopisi minun äidikseni..

Paivi kirjoitti...

Hyvin ainakin nuo miehet ovat toistaiseksi jakautuneet :)

Hienot valinnat! Rachel sopisi varmasti hyvin näyttelemään sinua :)

Leena Lumi kirjoitti...

No, sinä ehdit ensin...muistin, että ostin sen Brothers&Sistersin ensimmäisen tuotantokauden DVD:na ja kävin kurkkaamassa mahdollsien äitini nimeä ja olisin yllättänyt sinut: Minä muistin jo!: hän Sally Field!

No, minä kopioin tuosta tuon tekstin ja teen sen sitten blogiin vaikka viikonlopun kevennykseksi tai jo tänään, jos en malta odottaa. Nyt pitää sitten tietty löytää kuvat ja rakkainhan mulla onkin;-)

Sari kirjoitti...

Tämä oli hauska! Pitääköhän tämä nyt itsekin tehdä... ;-)

Yaelian kirjoitti...

Huh,en edes keksisi ketä laittaa...
En tiedä kuka olisin.Nuorena parikin ihmistä tuli sanomaan,että muistutan jotain italialaista näyttelijätärtä,mutten tiedä ketä. Äitini voisi olla Jacqueline Bisset,sillä hän todellakin hieman muistuttaa häntä.Mies voisi olla vaikka tähän hätään Andy Garcia,parempiakin olisi muttei nyt tule mieleen...

hanne kirjoitti...

Mielenkiintoinen!!!

ihana tuo jake, ehkä minäkin haluaisin hänet...

Sain tänään ihanan "kohteliasisuuden"..
kuljetin oppilaitani autollani golf-kentälle...
Siellä glubilla, pihalla oli porukkaa kaljoilla,...yks mies huusi pehmeästi minulle, "ihan kuin Madonna!", minulle ja tarkensi että "hyvä kroppa"...no minä siihen mukaan ja vastasin " Niin ja paljon vanhempikin "...

Silti en ottaisi Madonnaa esittämään minua...

Elisa kirjoitti...

Aivan mainiot valinnat! Tuo 5. oli varsinkin lositava =)!

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, pidän tosiaankin Rachel Weiszista, hän ei ole liikaa julkisuudessa..

Sari, sinä ehditkin tekemään omasi, kävin juuri katsomassa. Sinä olet tosiaankin Gwyneth!

Jael, Jacqueline Bisset äitinä olisikin hieno valinta, kaunis ja iätön nainen hänkin!
Myös Andy Garcia on karismaattinen.

Hanne, wautsi mitä kommentteja olet saanut. Kukahan sinua esittäisi?

Elisa, kuka sinua esittäisi?

Annie kirjoitti...

Demi on mun idoli! :-( No en kuiteskaan oikeasti loukkaantunut...

Sooloilija kirjoitti...

Annie, kaikillahan meillä on idolimme ja inhokkimme, kaikki eivät osu kaikkien kanssa yksiin. Nämähän ovat vain minun mielipiteitä..

Anonyymi kirjoitti...

Gyllis oi Gyllis ;O)
Minä itseasiassa pidän Demistä yhdessä elokuvassa, Charlien enkeleissä hän on ihana pahis, kaunis ja kylmä, aivan oiva valinta siihen rooliin. Eikä hän voi luonteeltaan olla aivan kamala, onhan hänen miehensä ihania; Bruce Willis ja Ashton Kutcher ;O) Mutta tuo Rachel on hyvä valinta, naurattaa aina hänen roolinsa Muumiossa, nörtti kirjastonhoitaja joka haluaa seikkailun, se aksentti on ihana!!

Annie kirjoitti...

Minä olen aina pitänyt sekä Demistä että leffoista (kuten G.I Janesta, vaikka b-luokan pläjäys onkin). Eihän Demi mikään ruudinkeksijä ja Suuri näyttelijä ole, mutta ihailen sitä, että hän pitää itsestään huolta elävällä ravinnolla, treenaamalla ym., on synnyttänyt kolme tytärtä luomuna jne. Toivon vain, ettei Demetriasta tule plastiikkakirurgian ansiosta dementoitunut vahanukke sitten vanhoilla päivillä...

Hane kirjoitti...

Kivat valinnat, kaikki muut olisi voinut olla munkin valintoja ( varsinkin Cate ja Shirley :), mutta tuo Jake on kyllä meitsille vähän liian "poju"...ja jostain syystä minä en ole ikinä tykännyt tuosta Demistä, en edes tiedä miksi, mutta enpä haluis häntä vihamieheksenikään ;o)
Tää oli ihan kiva ja piristävä juttu, tää listaus !

hanne kirjoitti...

Voi kun en muista kaikkien niitten näyttelijöiden nimiä, joita mieleeni tupsahtaa....mutta ehkäpä valitsen kate Winstleth..(tuliks oikein kirjoitettu) ja sit mieheksi haluaisin sen miehen , joka näyttelee mm. siin pianisti-leffassa, juutalainen soittaja, niin sielukkaan näköinen, hänet haluaisin elokuvaani...

Sooloilija kirjoitti...

Hane, sullahan oli kiva valinta se Colin Firth, olisi minunkin kakkosvalintani!

Hanne, Kate Winslet on ihana!
Adrien Brody on se mies Pianisti-elokuvasta: sielukkaat kasvot, hyvä näyttelijä!

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, en minä ihan suoranaisesti hauku Demiä tässä, hän vain esittäisi hyvin pahinta vihollistani kun on tummahiuksinen nainen, mutta muuten niin erilainen kuin minä..
Minua ei saa mikään, ehkä koskaan, kuntosalille (vaikka pitäisi!).

Annie, totta: 3 tytärtä on synnyttänyt ja pitkän liiton eli Brucen kanssa, kunnes liitto väljähti ja hän löysi rinnalleen nuoren Ashtonin!

Hanneles paradis kirjoitti...

Muuta en tiedä kuin että Bette Miller saisi mielellään näytellä minua, värikäs estoton punatukkkainen kypsä nainen.

Kazza kirjoitti...

Ihan sattumalta eksyin blogiisi ja pakko mainita että Rachel oli melkein minunkin valintani itseäni esittämään! :D Aivan upea näyttelijä ja niin kaunis, voi kun näyttäisinkin yhtä upealta. ;P Ja meillä on sama mieskin pääosassa, hassu sattuma....

Sooloilija kirjoitti...

Hei Kazza, kiva kun eksyit blogiini. Olen joskus käynyt sinun blogissasi, tulenkin taas piipahtamaan..

Kiva kun osuivat nuo valinnatkin yksiin.