sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Iloinen löytö sunnuntaina - MELKEIN klassikko

En osallistu tänään Sunnuntaiklassikkoon. Mutta kuulin ja näin tänään ensi kertaa tämän The Baseballs-yhtyeen Umbrellan, ja olin samantien ihan myyty! Pojat ovat tehneet hienon version puuduttavasta Rihannan Umbrella-biisistä. Videosta on tehty autenttisen 50-luvun oloinen, se muuntuu pikkuhiljaa osittain väriversioksi.
Kaikki on siis vuodelta 2009, vaikka alkuun voisi muuta luulla.
Ihania Baseball-poikia, mikä ilo ! Tämä sai minut oikeasti tänään innostumaan, nuutunut olo on tipotiessään! Näitä poikia pitää saada lisää!

10 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tämä oli tosi mahtava! Upeasti toteutettu video,tosiaankin ihan autenttisen tuntuinen.Ja pojat lauloi hyvin ja kappaleessa oli tosi hyvä rytmi. En ole noista pojista aiemmin kuullut mutta hyviä ovat! Kiitos esittelystä:-)

Yaelian kirjoitti...

Ja enpäs olisi tuon videon perusteella osannut arvata heidän olevan saksalaisia.Kuuntelin toisenkin videon,aika hyviä ovat.

Leena Lumi kirjoitti...

Ah, nuo poitsut tietävät, miten likkojen housut saadaan putoamaan...

Sooloilija kirjoitti...

Yael, saksalaisia!? Kiva yllätys, että ovat eurooppalaisia nämä pojat! Lähtisin heti heidän keikalleen jos tänne tulisivat!

Leena, oikeaan osuit kommentillasi. Sööttejä ja iloisen oloisia poikia.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno video! ja se musiikki, ihana sunnuntai päivän piristys (:
Tässä välissä uskallan esittää yhden postaus toivumuksen : olen hulluna 40, 50 ja 60 luvun jännityselokuviin, mutta en ole vielä oikein löytänyt niitä "parhaimpia" klassikkoja. Siispä voisitko tehdä postauksen missä esittelet sinun lempi 50- ja 60 luvun jännityselokuvat tai vaikkapa draamaelokuvat?! =)

Kari kirjoitti...

Tämähän on aivan loistava!

Sooloilija kirjoitti...

Anonyymi, minäpä mietin.. Draamoja tulee heti mieleen monta hyvää klassikkoa. Jännityselokuvia pitää vähän enemmän miettiä..

Kari, eikö olekin! Jokohan pitää lähteä metsästään oikein levyä. He ovat tehneet monta hyvää coverbiisiä. Mm. Maroon5:n This Love-biisistä löysin hyvän version.

lepis kirjoitti...

Tämähän oli hauska! Ja tuo loivasti värittyminen oli hyvin toteutettu. Onkohan rock'a billy tulossa takaisin... :)

Sooloilija kirjoitti...

Lepis, tämä oli nyt vähän niinkuin oma Sunnuntaiklassikkoni.
Minulla on tunne, että 50-luku on musiikissa jollain tavalla tulossa takaisin..

-Anne- kirjoitti...

Tämä peittoaa Rihannan 10 -0! Iloiseksihan tästä tulee.