keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Jake ja Anne näyttelevät taas yhdessä!

Ensi vuonna saamme nauttia valkokankaalla uudelleen Jake Gyllenhaalin ja Anne Hathawayn yhteisnäyttelemisestä. Viimeksi heitä nähtiin yhdessä Brokeback Mountainissa. Elokuvan nimi tulee olemaan Love and Other Drugs ja sen ohjaa Edward Zwick, joka on aiemmin ohjannut mm. menestyksekkäät tv-sarjat Kolkyt ja risat, Kerran vielä (Once and around) ja Niinsanottu elämäni (My So-Called Life)..

Tositarinaan pohjautuva elokuva (nykyään melkein kaikki elokuvat ovat!) kertoo tarinan lääkefirman myyntimiehestä (Gyllenhaal), joka rakastuu Parkinsonin tautia sairastavaan naiseen (Hathaway). Ja mitä siitä sitten seuraakaan..

Yläkuvassa Jake kuvattuna juuri tämän elokuvan filmauksissa rooliasussaan..

8 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Sooloilija, ei voi olla totta! ja tätä et tiennyt minusta: minun lempisarjani ennen Once and again oli Kolkyt ja risat. Siitä on yksi pääosan esittäjä nyt mukana Brother&Sistersissä. Kolkyt ja risassa hän, se blondi, kuoli rintasyöpään. JA: Niinsanotun elämäni katsoin Merin kanssa. Tästä taitaa olla tulossa mun filmi paitsi ohjaajan takia, myös, tiedät kyllä, kenen takia...;-)

Sooloilija kirjoitti...

Leena, tiesin sinusta MYÖS nuo asiat.

Myös minä kuolasin ja fanitin aikoinaan kaikkia noita sarjoja: Niinsanottu elämäni oli ihana, samoin Kolkyt ja risat, jota katsoin todellisella intohimolla. Katsoin myös Vielä kerran-sarjan. Joten tiedämme, että ohjaaja tekee taattua laatudraamaa suurilla tunteilla, karismaattisilla näyttelijävalinnoilla ja hyvillä kässäreillä!

Oi ja Gyllis, häntä katsoo AINA mielellään, ja vähän kuolaa siinä sivussa ;D

Leena Lumi kirjoitti...

Voi!, minä kun luulin olevani edes hiukan salaperäinen Garbo...;-)

Sooloilija kirjoitti...

Kaikkea on tullut esille viime kuukausina ;D

Yaelian kirjoitti...

Minäkin olen aina pitänyt Zwickin sarjoista ja jäänkin odottamaan innolla tätä elokuvaa,kiitos kun kerroit.Oletko muuten kuullut Drew Barrymoren ohjaamasta elokuvasta,tuli mieleen kun joku aika sitten kirjoitit hänestä.Luin juuri täkäläisestä lehdestä hänen esikoisohjauksestaan.

Sooloilija kirjoitti...

Yael, en yhtään ihmettele että Drew jo ohjaakin, onhan hän jo pitkään tuottanut elokuvia. En ole kyllä nyt kuullut, että mitä hän olisi ohjannut, mutta eiköhän selviä piankin..

Mikaela kirjoitti...

Gyllis ah Gyllis ;O) Katsoin näitä kuvia joskus ja vähän hihitytti tuo puku, miksi minä en osaa mieltää Gyllistä pukuun??? Mikä siinä mättää?

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, kyllä Gylliksen asu on selkeästi farkut&t-paita ! Ja tietenkin sitten sekin vaihtoehto, että vielä vähemmän vaatteita.. Siksi kai se puku hieman ahdistaa..
;D ;D