tiistai 17. marraskuuta 2009

Two Lovers - uusi kehuttu draamaelokuva

Tänä iltana Joaquin Phoenix miettii tv-ruudussani dvd-elokuvana kahden naisen välissä, että kumman todella haluaisi : kiihkeän intohimoisen suhteen vai tutun ja turvallisen. Naisina näyttelevät harvakseltaan rooleja tekevä Gwyneth Paltrow ja uudempi kasvo Vinessa Shaw.

Elokuva on Two Lovers, jota kansikuvateksti luonnehtii 'tämän vuoden parhaaksi amerikkalaiseksi draamaksi'. Elokuva näytettiin myös tänä vuonna Cannesin elokuvajuhlien kilpasarjassa.

Traileri tässä.

6 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Katsoin tuon dvd:llä vähän aikaa sitten ja olin melkoisen pettynyt. Oli nimittäin jotenkin tylsä ja masentava tapaus. Mutta mielenkiinnolla odotan sinun kommenttejasi, en ala spoilata ;-)

Yaelian kirjoitti...

Näin tuon puolisen vuotta sitten ja olihan siinä hyvät näyttelijäsuoritukset,mutta odotin siitä Päivin lailla hieman enempää...Phoenixin isää siinä esitti yksi täkäläinen näyttelijä.

Sooloilija kirjoitti...

Päivi ja Yael, minäkin hieman ihmettelin sitä mainittua kansitekstiä. Että amerikkalaisten ylisanojako, mutta katsotaan..

Sari kirjoitti...

Hauska sattuma, että keskustelimme tästä leffasta juuri viime viikolla Päivin kanssa ja yhdyn Päivin sanoihin, pettymys! Mutta siis, omia fiilareitasi odotellen...

Annie kirjoitti...

Meinasin juuri sanoa, että pitääpä katsoa, koska tarina kuulostaa hyvältä, mutta ilmeisesti toteutus ontuu. Harmi, kun näyttelijätkin ovat niin hyviä.

Sooloilija kirjoitti...

Sari, minulle ei ollut ihan pettymys, mutta harmitti, että elokuvasta ei oltu saatu kaikkea irti. Käsikirjoitus ehkä oli ontuva..

Annie, kyllä tämän voi katsoa kun muistaa, että se on pieni tarina. Tunnelma on hidas ja surumielinen. Periaatteessa kuitenkin vähän tykkäsinkin.

Yllä tämän päiväinen laajempi juttuni.