maanantai 21. joulukuuta 2009

Erään näyttelijättären Hollywood-kuolemaTaas yksi turha kuolema Hollywoodissa. 32-vuotias Brittany Murphy on tänä aamuna löydetty kuolleena kotoaan. Kuolinsyyksi sanotaan sydämenpysähdys.
Itselläni ei ole lähes minkäänlaista 'suhdetta' tähän Brittanyyn, mutta haluan yleisesti kirjoittaa tästä kummallisesta ilmiöstä, jossa nuoria näyttelijöitä ja muusikoita kuolema niittää kuin heinää.

Brittany oli kerran lupaava nuori naisnäyttelijä. Hänen ensimmäinen iso roolinsa oli Eminemin rinnalla 8 mile-elokuvassa. Brittanya pidettiin raikkaana suurisilmäisenä italialaisjuuria omaavana näytteljänä. Viime aikoina näin hänestä surullisia kuvia, joissa hänen kasvonsa olivat plastiikkakirurgian pilaamat. Ehkä hän kuoli huumeisiin ja lääkkeisiin. Luultavimmin. Nämä ovat niin masentavia nämä tällaiset nuorten näyttelijöiden Hollywood-kuolemat. Miksi niistä on tullut lähes arkipäivää?
Kannattaisiko monen olla haaveilematta ja menemättä sinne kovaan maailmaan, jossa koko ajan kilpaillaan ulkonäöllä ja eletään mitä kummallisemmassa maailmassa. Kuin kuplassa.

Brittany Murphyn kuolema ei kosketa minua nyt muuten kuin sillä, että ihmettelen tätä ilmiötä, ja se tekee minut surulliseksi.

Brittanyn viimeinen haastattelu tässä.

11 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Voi ei! Ja Brittanyhan oli todella kaunis ja persoonallinen. :-(

Anonyymi kirjoitti...

Luin jostain, että hän olisi kärsinyt syömishäiriöistä...

Kiitos blogistasi! Sieltä olen löytänyt monta mielenkiintoista elokuvaa katsottavaksi.
-arja-

Paivi kirjoitti...

Oho! Uutinen minulle, kun en ole taas uutisia lueskellut viikonloppuna. Onpa ikävää :( Lahjakkaan oloinen nuori nainen kuitenkin oli.

Mikaela kirjoitti...

Minä olen missannut tämän kokonaan. Itse pidän Murphysta todella paljon, muistan hänet aikoinaan jo Clueless-elokuvasta! Hän oli niin kaunis, pirteä ja ihana, parhaimmillaan hömppäkomedioissa kuten Ashton Kutcherin kanssa Just Married-leffassa. Voi itkujen itku!!

Katriina, kirjoitti...

Sääli on, kun nuori ihminen menettää elämänsä. Kovassa maailmassa hän on elänyt, ja siellä sen menettää helposti.

Anzi kirjoitti...

Brittany Murphy oli Clueless-elokuvassa aikoinaan niin suloinen ilmestys. Ilmeisesti Hollywoodin kamalat ulkonäköpaineet veivät tämänkin nuoren naisen mukanaan. Surullista. :-(

Yaelian kirjoitti...

Sääli nuorta elämää.Hollywoodissa pitää olla varustettu super egolla,hyvällä ulkonäöllä ja kyynärpäätekniikalla,ehkä niitä oli vaikeaa ylläpitää.Sääli!

Elegia kirjoitti...

Minullekin Brittany oli tuntematon tähti ja tuli siis tutuksi vasta lehtien otskoiden myötä, kun hän kuoli.

Jossakin tosiaan mainittiin hänen syömishäiriöstään. Pitkään jatkunut syömishäiriö on valtava rasitus sydämelle, joten en ihmettelisi jos sieltä suunnalta löytyisi syy (jota emme koskaan saa tietää) hänen kuolemaansa.

Sooloilija kirjoitti...

Tuohon loppuun lisäsin punaisella linkin, jossa Brittanya haastatellaan 1.12.09 eli muutama viikko sitten. Viehättävän oloinen nainen, kovin laiha kuitenkin, hänet on nähty normaalipainoisempanakin joskus.

Olen tosi järkyttynyt juuri tuosta syömishäiriöiden valtavasta määrästä mitä elokuvamaailmassa on raportoitu olevan. Monet näyttelijät elävät askeettisesti salaatinlehdillä ja tekevät ympäripyöreitä kuvauspäiviä. Polttavat tupakkaa paljon ja käyttävät monenlaista lääkettä. Nukahtamiseen, heräämiseen, kipuihin jne..
Missään asiassa ei olla menty eteenpäin! Näin oli Marilynin aikoihin, ja näin on vieläkin. Yksinkertaisesti: naisen pitää olla laiha, jotta olisi hyväksytty elokuvamaailmassa! Se on järkyttävää!!!!

Annie kirjoitti...

PS. Brittany vaikutti tuossa haastattelussa siltä kuin olisi ottanut jotain piristävää. Ja oli tosiaan sairaalloisen laiha loppukuvassa.

mariastiina kirjoitti...

Love and other desasters on ihana elokuva jossa on pääosassa Brittany Murphy. Suosittelen.