maanantai 21. joulukuuta 2009

Kuin vastauksena pitkäikäisyyden ja itsensä hyväksymisen saloihin


 Meryl Streep antoi äskettäin haastattelun The Times-lehdelle, jossa hän kertoo ulkonäköön ja ikään liittyvistä asioista. Meryl kertoo hersyvään tyyliinsä osallistuvansa ihan mielellään seksikohtauksiin elokuvassa, koska se on aitoa elämää. Kaikenikäiset ihmiset harrastavat oikeassakin elämässä seksiä. Eivät vain nuoret ja kauniit.

' Koko ajatus siitä, että sinun pitäisi näyttää tietynlaiselta ja olla tietynikäinen ollaksesi rakkauden arvoinen on naurettava.  Me rakastamme mitä rakastamme, ei sen muodolla ole väliä.'

Joulun aikaan tulee valkokankaalle Meryl Streepin uusin elokuva It's Complicated, jossa Streepin esittämä nainen rakastuu uudelleen ex-mieheensä. Molemmat ovat eron jälkeen aloittaneet uuden elämän, mutta jotain tapahtuu ja rakkaus syttyy uudelleen. Luvassa on Nancy Meyersin romanttista komediaa/draamaa upeilla näyttelijöillä. Taidan mennä joulunpyhinä viihtymään elokuvateatteriin. Haluan aina nähdä kaikki Merylin elokuvaroolit.


Meryl Streep täytti tänä kesänä 60 vuotta. Hänestä on roolimalliksi kaikille naisille. Iän myötä hänelle on tullut niin täydellistä heittäytymisen kykyä ja lähes ronskia läsnäoloa, että se puskee valkokankaankin läpi. 

Meryl on myös äitihahmo monille nuorille naisnäyttelijöille, joista yhden menetimme vuorokausi sitten. Brittany Murphy taipui odotusten edessä. Olivat ne kovat odotukset sitten Hollywoodin tai hänen omiaan. Miten sen olisi voinut estää. Ehkä Meryl tietää ainakin jotain siitä. Hän ei ole koskaan muuttanut Hollywoodiin. 


8 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Minä pidän Merylistä, mutta kiitos mieluiten ei kovin ronskina, vaan tyyliin Minun Afrikkani, Sofien valinta ja Tunnit.

Eikös Jessica Lange ole myös eräs onnellinen, joka asuu filmikaupungin ulkopuolella?

Sooloilija kirjoitti...

Leena, minulle käy Meryl nauravaisena ja vähän ronskinakin, sillä siinä tuntuu olevan paljon häntä itseään.

Missäs se Jessica ja Sam asuivatkaan..Oliko se Michiganin lähellä, siellä missä Jessica on syntynyt..

Sivustakatsoja kirjoitti...

Jee Meryl. Jos pitäisi mainita ehdoton suosikkinäyttelijä, niin kyllä se on Meryl Streep. Hän on niitä ainoita näyttelijöitä, joiden elokuvia menen katsomaan pelkästään näyttelijän takia. Tuon It's Complicated -elokuvan kyllä pelkään olevan vähän turhan siirappia mun makuun, mutta kyllä se nyt Streepin takia pitää mennä katsomaan. Kuitenkin on aika paljon Streepin elokuvia vielä näkemättä, mutta jos siirryn keräämään eri näyttelijöiden leffoja oikein systemaattisesti, niin Streepin leffat olisi ensimmäisenä jonossa.

Ihana Meryl Streep. :)

Sooloilija kirjoitti...

Sivustakatsoja, teen samoin: menen katsomaan elokuvaa kuin elokuvaa jos siinä on Meryl. Minä pidän romanttisista draamoista, en niinkään komedioista, mutta useissa elokuvissa nykyään on molempia; sekä draamaa että komediaa. Mutta liika siirappisuus aiheuttaa vähän myötähäpeän tuntua. Toivottavasti sitä ei ole liikaa tässä tulevassa.

Paivi kirjoitti...

Yhdyn edellisiin: ihana Meryl Streep! Aivan mahtavaa että meillä on tällaisia naisia Hollywoodissa :) Toki hän on ikääntynyt erittäin kauniisti, harva kuusikymppinen näyttää tuolta, mutta silti on aivan mahtavaa, että iäkkäitä naisiakin arvostetaan. Ja lisäksi hän on vielä aivan uskomattoman hyvä näyttelijä. Go Meryl go :)

Yaelian kirjoitti...

Meryl on ihana,ja ei ole yhtäkään hänen tähdittämää elokuvaa ,jossa en olisi pitänyt hänen roolistaan,tai ehkä yhdessä,siinä missä Clint Eastwood oli hänen vastanäyttelijänsä,hänen roolinsa oli hieman liian siirappinen.

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, eikös Jessica & Sam asu ihan 'countryside', tarkemmin en tiedä. Muistan vain lukeneeni, että Jessicalla hevosia ja koiria ja hän harrastaa ratsastusta.

Monelle tuntuu Meryl olevan ylitse kaiken. Minullekin ennen kuin tutustuin brittiin nimeltä Helen Mirren. Olen muutenkin kallellani tuonne Britanniaan ja myös Irlantiin. Nämä ovat niitä makuasioita, joita maailmaan mahtuu yhtä monta kuin on ihmistä.

violet kirjoitti...

Toivoisin olevani 18 vuoden kuluttua yhtä viehättävä ja ihana kuin Meryl!

Olen usein ajatellut että vaikkei hän mulle ehkä nyt se kaikista paras näyttelijätär olekaan, niin hän on ehdottomasti mieluisa ja sellainen, joka ei ole koskaan mitenkään ärsyttänyt. Se ei silti tarkoita että hän olisi ollenkaan seinään sulautuvaa tyyppiä!