lauantai 12. joulukuuta 2009

Joulun tunnelmaa kotona


 
 Uutiset kertoivat, että tämä viikonloppu on vuoden kiireisin ja tuottoisin joulukaupan kannalta. Tämä viikonloppu määrää senkin aloittavatko kaupat alennusmyynnit jo ennen joulua vai joulun jälkeen. Eli jos minä pysyttelen kotona ja fiilistelen kynttilänvalossa niin aloittavatko kaupat laajamittaiset alennusmyynnit jo ennen aattoa!?  No, tänään pysyttelen pois kaupoista, mutta sunnuntaina ainakin piipahdan yhdessä kaupassa..
Kynttilät, tuikut ja ikkunatähdet (jokaisessa huoneessa erilainen) palavat aina kun olen kotona!

8 kommenttia:

lepis kirjoitti...

Kiitos varoituksesta. Pakko mennä silti. Toivotaan, että tästä selviää pikapyrähdyksellä.

Mukavaa nautiskelua kauniissa valossa!

Ppi kirjoitti...

Pakko kommentoida Keiraa ja Judea, ovat niin kauniita ja hemmetin hyviä näyttelijöitä. Keira on Sovituksessa niiiin hyvä, että oikein ihmetyttää kun on kuitenkin noin nuori.

Mutta hyvää joulunaikaa sinulle sinne. Eilen Muodin huipulle -sarjassa oltiin Oulussa Mertin luona ja heti bongasin sen patsaan, jota olet tännekin kuvannut.

Sooloilija kirjoitti...

Lepis, lista minullakin odottaa, mutta ajattelin pitää yhden kaupattoman päivän. Se on vähän hankalaa joskus, sillä asun kaupungissa. ;D

Ppi, Keira ja Jude ovat ihania brittinäyttelijöitä, juu!

Tarkoitat varmaan sitä Toripolliisi-patsasta, jota olen tänne kuvannut. Asun ihan sen lähellä.
Meilläkin tytöt ja minä olemme seuranneet Muodin huipulle-sarjaa, juuri tätä kotimaista, se on ollut yllättävän hyvä ja kivakin ohjelma.

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, mun on pakko lähteä nyt hulinaan, sillä ensi lauantain vietämme ratsastaen. Ja sen jälkeen ei ruoanlaittoa, vaan noudamme aivan erityisestä paikasta pizzat, jotka nautimme kaikki koneet kiinni rauhassa. Sitten kynttilöiden valossa saunomista etc. Se on lomapäivä kokonaan ja vain Reimalla, mulle ja issikoille!

Kovasti kaunis ja rauhoittava kollaasi sinulla. Kiitos!

Jos en ole muistanut sanoa, niin tuo kaunokirjoitus tuossa ylhäällä näyttää ihanan vanhanaiakiselta.

regards
Leena Lumi, an oldfashioned 'girl'

Anonyymi kirjoitti...

Hhhhm, taidan noudattaa samaa linjaa ja mennä kauppoihin vasta huomenna ;O) Menee hyvän asian hyväksi jos saadaan alennusmyynnit jo nyt käyntiin!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, vanhanaikainen tyttö täälläkin ;D siksi blogin nimikin juuri noilla kirjaimilla !

Vietän rauhaisaa viikonloppua juuri nyt, sillä lapset pois kotoa.. Juon punaviiniäkin päivällä, ja syön sipsejä, oi kauheeta, mutta ihanaa! Samalla kuuntelen joulumusiikkia ja teen pientä askaretta, kiireettömästi. Koneet on kyllä auki, tämä ja tv.. mutta eivät ne häiritse, ovat kuin täydellisiä kumppaneita ;D

Mikaela, huomenna sunnuntainakin ajattelin vain pientä ja oikein nopeaa ostosta tehdä kaupassa. Mutta ymmärrän heitä, jotka joutuvat tänäänkin ruuhkaan lähtemään. Minulla on vapaata arkenakin, kun en ole ihan joka päivä töissä, ja välillä olen illalla töissä, joten aamut on aikaa..
Alennusmyyntejä on jo nyt aika hyvin näkyvissä, mutta ruokakaupat taas puolestaan melkein nostavat hintoja!

hanne kirjoitti...

Minä kävin ainoastaan ruokakaupassa...

kaunis kollaasi, niin tunnelmallinen..

Sooloilija kirjoitti...

Hanne, kiitos. Kynttilöitä on muuten yllättävän vaikea kuvata.