lauantai 12. joulukuuta 2009

Yksin kotonaIhan tämä on raportoimisen paikka; vietän pitkästä aikaa täysin vapaata viikonloppua.. Toinen lapsista on uimassa kilpaa toisella puolella Suomea ja toinen on isänsä luona. Läppärini vieressä on nämä kuvan eväät, punaviinilasistakin on useammat 'lasilliset' jo otettu perjantain ja lauantain aikana (otin kuvan ihan äskettäin). Ruokaa en nyt laita, pärjään salaatilla, suklaalla, omenoilla ja glögillä. Mutta viinin juon ihan viininä, lasista, joka on Ikean kaunista sarjaa. Minulla on näitä laseja tällä hetkellä neljä kappaletta, seuraavalla käynnillä ostan taas pari lisää..Sarjaan kuuluu myös muita laseja. Tavalliset juomalasitkin olivat kauniita. Hieman vanhahtavia. Isoäidilläni oli aikoinaan samantyylisiä laseja.

10 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Ajattelin lisätä tänne kommentteihin lisätietona, että lapseni ovat joka viikonloppu isällään, mutta usein aina toinen vain, joten jompikumpi on usein aina kotona. Toinen lapsista on sitten taas puolestaan arkena isän luona.. Siinä mielessä on nyt harvinainen viikonloppu kun olen täysin yksin kotona, ja ruokin vain kissoja. ;D

Elisa kirjoitti...

Ihanaista iltaa, tuo yksinolo kuullosta ihan luksukselta!! Nauti laatuseurasta, eli omastasi!!

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, kai tajuat kuinka etuoikeutettu olet! Minäkään en syö kuin salaatteja ja herkkuja kun joskus harvoin saan olla muutamia päivä ja joskus jopa viikon sinkkuelämän autuudessa. Ja kaiken kruunaa tietty hiljaisuus (kukaan ei paasaa;-) ja hyvä viini. Oi!, sinä onnellinen.

lepis kirjoitti...

Oi miten mukavalta näyttää. Ihanaa, että ihmiset osaavat vielä nautiskella. Hetket omassa seurassa ovat niin harvinaisia usealle.

Paivi kirjoitti...

Ihanaa ja rauhaisaa viikonloppua sinulle ihan omassa rauhassa :) Varsinaista luksusta!!

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, kiitos. Oma seura tuntuu niin levolliselta..

Leena, nautin nyt tästä elosta. Taas maanantaina laitetaan sitten ruokaa ja tehdään arkisia juttuja, vaikka odotellaankin joulua.

Lepis, kyllä nautiskelu on tarpeellista ihan meille jokaiselle ihmiselle. Minulle sitä nautiskelua edustavat mm. kuvassa näkyvät jutut, sekä myös elokuvat. Katsoin juuri hyvän elokuvan, keskeytyksittä.

Päivi, ja on luksusta, että voi katsoa vaikka toisen elokuvan perään eikä kukaan nurise vieressä..

;D

Hane kirjoitti...

"Sytytä kynttilät ja kaada lasiisi punaviiniä. Ennen kuin alat syödä, kohota lasi itsellesi. Seurasi on paras mahdollinen."

Hauskaa iltaa !

(valitettavasti en tiedä runoilijan nimeä)

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos Hane, hauskaa iltaa sinullekin!
Mietin, olisiko ollut Eeva Kilpi, joka näin kirjoitti..?

hanne kirjoitti...

Nautinnollisia hetkiä sinulla, suklaata, punaviiniä uudesta lasista..

Ihanaa ja tärkeää saada olla joskus ihan vain itsensä kanssa...minä saan aika usein...

Sooloilija kirjoitti...

Hanne, kiitos. Minäkin saan tulevaisuudessa olla vielä enemmän itseni kanssa kun lapset kasvavat koko ajan. Nyt niitä hetkiä on silloin tällöin..