maanantai 7. joulukuuta 2009

Kollaasi Pauline Campanellin töistä

                                            Klikkaa kuvaa suuremmaksi
 En ole aiemmin tietääkseni nähnyt amerikkalaisen Pauline Campanellin realistisen kauniita maalauksia. Nyt löysin ja tein niistä kollaasin tähän joulunodotukseen. Olen koko loppuviikon töissä, joten en ihmeemmin katso elokuvia enkä kirjoita niistä. Elokuvat saavat odottaa viikonloppuun. Hyllyyn onkin kertynyt monta uutta dvd-elokuvaa..

Paulinesta voi lukea enemmän täältä. Hän kuoli 8 vuotta sitten lapsena sairastetun polion komplikaatioihin. Pauline Campanellin kuuluisin teos on nimeltään Wild Rose Berries, josta kuva alla. Paulinen sanottiin maalaavan hitaasti, häneltä syntyi vain noin kuusi maalausta vuodessa. Maalaukset näyttävätkin sitten ihan valokuvilta!


Kaikille teille: Suloista joulunodotusta ja hyvää viikkoa!

4 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kauniita ja hyvin tarkan taitavasti maalattuja.
Mukavaa viikkoa sinnekkin.

Yaelian kirjoitti...

Ovatpa realistisen näköisiä,luulin ensin valokuviksi.Kauniita!

Katriina, kirjoitti...

Valokuvantarkkaa työtä ja kauniita sommitelmia. Mielenkiintoista, että joku haluaa toteuttaa noin tarkasti todellisuutta, kun moni valokuvaaja taas haluaa tulkita sitä.

Leena Lumi kirjoitti...

Luulin näitä valokuviksi. Pidän tuosta appelsiinien virrasta...ja kuuluisimmassa työssä on outoa haikeutta, kuin kaikki olisivat jättäneet piirongin ja asetelman. Vangittu, mutta jo kadotettu tunnelma.