maanantai 7. joulukuuta 2009

Linnan juhlien Kuningatar, minun mielestäni


Eilisiä Linnan juhlia seurattiin silmä tarkkana täällä meillä, kolmen naisen taloudessa. Joukossa oli ihania, tyttömäisiä, naisellisia pukuja, hörhelöitä ja puuhkia, mutta minä vaikutuin eniten tästä Maria Guzenina-Richardsonin ihanasta filmitähtityylisestä glamourista. Maria oli jälleen kerran illan upein yksinkertaisessa tyylikyydessään. Pitkä, hoikka ja aikuinen nainen, 10 pistettä!

17 kommenttia:

marko77 kirjoitti...

No en tiedä, onko musta nyt oikea väri Linnan juhliin. Itseäni miellytti Lauran (Lepistö) sininen asu, vaikka rintavuutta puuttuikin. Maria on kyllä kaunis ja aikuinen nainen, ei sitä käy kieltäminen..

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä myös tämä oli illan kaunein kokonaisuus. Musta voi joskus olla huono valinta mutta tämä ei näytä tylsältä mustalta vaan sopii kantajalleen..istuu todella hyvin ja on seksikäs vaikka ei paljasta liikaa pintaa! just love it!!!!susanna

Anonyymi kirjoitti...

Maria Guzenina on aivan upea itse sekä tyyli jolla hän kantaa upean pukunsa. Ehdottomasti Linnan juhlien koko 2000-luvun kuningatar!

Paivi kirjoitti...

Ehdottoman tyylikäs!

Minun silmäni tykkäsivät myös Janina Anderssonin ihanan turkoosista puvusta :)

Ja vuoden proffa Howard Jacobs oli myös vanhan punkkarin mieleen :) (vaikka nyt ei tähän "kuningatar" -kategoriaan menekään ;-)

Una kirjoitti...

En katsonut. =)


Mutta siun tekstiäsi on aina ilo lukea. =)

Blogissani olisi siulle jotakin...

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Tykkäsin myös hänestä ja kuuntelin juuri joku päivä haastattelua hänestä radio Aallolla ja totesin tykkääväni hänen puheestaankin ja siis myös puheen sisällöstä!:)Fiksu nainen.ja niin kaunis!

Anu

violet kirjoitti...

En onnistunut netistä katsomaan joten en ole nähnyt vielä mitään.
Tämä on kuitenkin loistava kokonaisuus minusta.
Musta on minun mielestäni ehdottomasti sopiva juhlaväri ja pidä yksinkertaisesta puvusta.

Kaunis vartalo, ei mitään liikaa koruissa eikä missään(tukastaan en oikein pidä).

Katriina, kirjoitti...

Minusta taas musta ei pue häntä erityisen hyvin, vaikka kokonaisuus on yksinkertaisen tyylikäs. Hänen kasvonsa ja hiuksensa, puhumattakaan äänekäytöstä, viittaavat paljon pehmeämpään persoonaan, jota vaaleampi sävy korostaisi paremmin.

Krisu kirjoitti...

Musta on (tylsän) varma valinta naiselle ja M. G-R:lla on niin hyvä kroppa, ettei puku kaipaa koristeita. Tukka on ehdottoman huono, suorastaan surkean arkinen, ei ne linnan juhlat mikään Hollywoodin bulevardi ole.

Annie kirjoitti...

Minustakin tuo oli tyylikäs mutta vähän hautajaismainen.

Sooloilija kirjoitti...

Olenkin ollut pois koneelta lähes koko päivän, joten mielenkiinnolla luin kaikki kommentit. Toiset tykkää, toiset näköjään ei..

No olihan siellä linnassa tietenkin paljon muitakin hienoja pukuja. Mutta tässähän poiminkin esille vain sen, joka sykähdytti minua.

Leena Lumi kirjoitti...

Olen katsonut Linnan juhlat viimeksi, kun anoppi oli siellä...joten vähän vaikea kommentoida. Tänään kampaajalla pyysin viemään iltalehdet syrjään, sillä tämä ei ihan mun juttua syistä, joiden erittely ei ketään kiinnosta.

♥:lla Leena Lumi

Sooloilija kirjoitti...

Leena, oho, kuulut siis niihin, jotka eivät linnottaudu tv:n ääreen klo 19 Itsenäisyyspäivänä. Olet ensimmäinen tuntemani suomalainen, joka tekee niin. Jännä juttu.

arleena kirjoitti...

Samoin minunkin mielestäni. Hänessä on filmitähtimäistä glaumouria.

Elisa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Elisa kirjoitti...

Maria oli tyylikäs, kyllä ehdottomasti!! Tykkäsin myös uimari Hanna-Mari Seppälän puvusta.

Liivia kirjoitti...

Samaa mieltä, upea asu ja nainen kaikkineen!

Toinen puku, josta pidin oli Stefan Linforsin vaimon päällä. Itseasiassa aika samankaltainen.