sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Meinasi unohtua, ja vähän unohtuikin..Jake Gyllenhaal  vietti eilen 19.12. syntymäpäiviään, hän täytti 29 vuotta. Oikein paljon onnea Jakelle, näin myöhässä. (Eilen oli niin paljon muuta ajateltavaa, että unohtui tämäkin päivä, vaikka olen halunnut sitä täällä blogissa säännöllisesti muistaa.).

Hollywoodista kuului ikäviä uutisia tällä viikolla: Jaken ja Reese Witherspoonin sanotaan eronneen. Jos uutinen on totta, harmi, sillä olivat niin ihanan oloinen pari. Onko kahden menestyvän näyttelijän liitto sittenkin tuhoon tuomittu ajatus!

8 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Sydän on särkynyt näistä erouutisista. Ei voi olla totta? He olivat couple made in heaven. Miksi? Voisivatko he palata yhteen ihan vain meidän fanien vuoksi? =)

Merja K kirjoitti...

Mikä komistus :) Kaipa noiden näyttelijöiden liitot ovat aika tuulisia ja ei niin kestäviä, onneksi poikkeuksiakin löytyy. Mukavaa neljättä adventtia!

tuike kirjoitti...

Komea mies, oih! Sitä niin toivoisi, että kuuluisat ja menestyneetkin ihmiset löytäisivät myös henkilökohtaisen onnen, joka kestää. Harvoin se vaan tuntuu onnistuvan.

Leena Lumi kirjoitti...

Ah!, Jake on siis vapailla markkinoilla;-)

Soolis, minusta kahden saman alan taiteilijaliitot ovat tuhoon tuomittuja. On vain poikkeuksia, jotka vahvistavat totuuden. Pelkään, että Sirin työ kärsii avioliitosta toisen kirjailijan kanssa. Kunpa Paul olisi viakka pankkiiri!

Hane kirjoitti...

Oho, mikä moka -meinasit unohtaa lempinäyttelijäsi synttärit ;o)
Joo, tylsä juttu tuo noiden ero - se tuntui jotenkin niin kivalta parilta - molemmat sympaattisia...Mutta ainahan se on kahden kauppa, eikä sitä ikinä tiedä mitä siellä julkisuuskuvan takana sitten on.

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, minäkin huudahdin viikolla, että 'eikä!'.

Merja K., harvoin ne näyttelijöiden liitot kestävät. Ne leimahtavat usein kuvauksissa ja kestävät vähän aikaa. kuten tässäkin Jaken ja Reesen tapauksessa. Sama elokuva yhdisti. (Rendition).

Tuike, komea juu, ihana juu. Mutta mistä hän löytäisi kestävän rakkauden..

Leena, Siri Hustvedt ja Paul Auster ovat aika voimakkaan oloinen kirjailijapari, mutta jääkö toinen toisen varjoon. Voi olla.

Hane, mulle kävi viime vuonnakin näin, onnittelin blogissani Jakea 20. päivä. Ja eilinen oli niin haipakkapäivä, ettei Jake ollut mielessä. Tänä aamuna sitten yhtäkkiä valkeni! ;D

Annie kirjoitti...

Kohta minunkin on pakko alkaa fanittaa Gyllenhaalia, kun siitä niin paljon joka puolella vouhkataan. ;-)

Sooloilija kirjoitti...

Annie, sinuun ei ole kai vielä kolahtanut ;D Pakollahan ei voi kenestäkään tykätä, mutta kiva kun huomioit..