keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Muutosten kourissaNämä blogimuutokset tulevat minulla ihan kuin hatusta vedettynä. Olin menossa nukkumaan, mutta innostuinkin leikkimään kuvien ja sanojen kanssa. Päätin joulukuun kunniaksi siirtyä nyt tällaisiin hieman vanhahtaviin tunnelmiin. Kuva on elokuvasta Coco avant Chanel, jossa Audrey Tautou teki hurmaavan ja vaikuttavan roolisuorituksen Coco Chanelina.

Juuri nyt on kaipuu vanhanajan tunnelmiin. Elokuvistakin viehättävät juuri tällä hetkellä vanhahtavat tarinat ja juonenkulut. Juuri aiemmassa jutussani mainitsema The Holiday-elokuva ja myös tämä Coco-elokuva edustavat sitä linjaa. Mieleni janoaa traagisia, mutta ei liian järkyttäviä kohtaloita, vanhanajan romansseja, hidasta suhteenkehitystä, mutta napakkaa sanailua, ja ehdottomasti onnellisia loppuja. Sellaisia minulle nyt koko loppuvuoden ajan, kiitos.

13 kommenttia:

Katriina, kirjoitti...

Ihana kuva!! Ja blogin nimi on tosi kauniilla fontilla. Miten teit sen?

Sulla on teatterit mukavan lähellä. Minua harmittaa, kun ei tule lähdettyä elokuviin (muka sen takia, että pitäisi mennä autolla kaupunkiin ja parkkeerata jonnekin. Tekosyyhän se on, mutta en kyllä oikeastikaan osaa peruuttaa taskuun;).

Leena Lumi kirjoitti...

Fantastinen yliökuva, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Yritin eilen muutosta, mutta siinä eivät kuvat siistyneet kuten halusin. Kun raahasin sitä Katri Valaa vasemmalle, teksti pomppasi taas sinne yläoikealle, kuten vanhassa systeemissa, kun laiton kuvan sivulle. Palaan Supporttini kanssa asiaan ajalla, jota nyt ei ole.

Arvonta blogissani!

Anonyymi kirjoitti...

Luulin ensin tulleeni johonkin toiseen blogiin, jotenkin tuo kuva eroaa edellisestä niin paljon että piti ihan tarkistaa minne eksyin ;O)

Yaelian kirjoitti...

Hieno kuva bannerissa!
Piti kysyä ihan samaa kuin Katriina eli miten sait tuon otsikon kirjoitettua noin nätillä fontilla?

Sooloilija kirjoitti...

Katriinalle ja Yaelille (ja muillekin)tiedoksi, että nuo kirjaisimet löytyvät sivustolta: http://www.mylivesignature.com-sivustolta. Varmaan muutkin tarjoavat tätä palvelua, mutta löysin tämän..Siellä on muutama vaihtoehot, ja kirjoittavat ä-kirjaintakin, vaikka sivusto taitaa olla amerikkalainen.

Mikaela, toivottavasti ei tunnu ihan vieraalta tulla tänne..Ettei olisi niin radikaalia muutosta..

Leena, minäkin olen kokeillut sitä kuvien laittoa. En 'raahannut' kuvia, vaan klikkasin kohdasta vasemmalle, keskelle tai oikealle. Kuvan pitää olla tietyn kokoinen jne.. Mutta nyt jo tekstieditori tuntuu kuitenkin ihan mukavalta käyttää. Innostuin oikeastaan siksi tekemään näitä muitakin muutoksia (yliökuvaa ja pientä profiilikuvaakin).

Sooloilija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sooloilija kirjoitti...

Olisin linkittänyt (ja yritinkin) suoraan kirjainten tarjoajan sivulle, mutta ei vielä onnistunut. Ohjeita otetaan vastaan..

Leena Lumi kirjoitti...

Et ole voinut olla huomaamatta...taas. Mutta ei nyt siitä, vaan: Minullakin on nyt tuo tekstieditori ja heti teki meili vähän leikkiä. Ammuin tyylillisesti vähän yli, mutta insotuin. Minusta tämä on tekstin käsittelyssä helpompi kuin kuvissa, joten mulla on vielä pitkä ja valokuvilla kivetty tie edessäni...

Ppi kirjoitti...

Minen ole tämmöistä muutosta huomannutkaan. Johtunee siitä kun nykyisin niin harvoin päivitän. Hm, täytyypä tarkastella asiaa.

Coco-leffan haluan nähdä ehdottomasti, varsinkin kun luin hänen elämänkertakirjan kesällä. Erittäin oman tiensä kulkija.

violet kirjoitti...

Aiheen vierestä: meidän kissahullut pojat huomasivat seinällä roikkuvasta suomalaisesta kalenterista että tänään on Selman päivä! Suuronnittelut siis Selmalle, jonka kuvista meille on ollut paljon iloa! Et usko miten Selmasta on puhuttu;-)

Sooloilija kirjoitti...

Ppi, minäkin sytyin aika hitaasti tekstieditorin vaihtoon..
Jos Coco-elokuva ehtii poistua ohjelmistosta niin aika pianhan se tulee dvd:lle.

Violet, no niinpä onkin Selman nimppari. (Huomasin sen siitä kun eräällä ystävälläni on tänään syntymäpäivä). Yllättyneet ja iloiset kiitokset onnitteluistanne!
Laitan aina silloin tällöin niitä kuvia.. Tonttulakillakin.

Ppi kirjoitti...

No hyvänen aika, nimpparionnittelut täältäkin Selmalle! Juu ja mielellään kuvia kans :)

Sooloilija kirjoitti...

Ppi, kiitos. Kuvia tulee!