torstai 10. joulukuuta 2009

Tätä on joskus niin ikävä!

Ally McBeal oli ilmestyessään ihana ilo! Sen jokainen jakso oli pakko katsoa; se oli jotain uutta, iloista ja räväkkää! Barry White soi sarjassa usein. Alla oleva tanssikohtaus kuvastaa hyvin sarjaa.Kohti perjantaita tällä..

 

10 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Siis tää on niin hauska. He olivat aina vessassa ja aina tapahtui! Onneksi katsoin tämän Atonemetin jälkeen....

Calista on loistanut hurmaavasti sarjassa Brothers & Sisters, jonka nimi on suomeksi ihan tyhmästi Perhesiteet. Luulenpa, että Välikaton Feetu tuo minulle sarjan ensimmäisen ja toisen tuotantokauden!

SusuPetal kirjoitti...

Ally McBealia en silloin aikanaan katsonut, en omistanut telkkaria silloin, mutta tänä vuonna ostin alesta ekan tuotantokauden alle kympillä, joten nyt tiedän, mistä puhutaan.
Hauskaa, kyllä.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, ja heillä oli se unisex-vessa. Oulussa on muuten yksi ravintola, jossa miehet ja naiset käyvät samassa vessassa. Olihan se ensimmäisellä kerralla vähän outoa kun käsiä pestessä seisoi mies vieressä pesemässä käsiä.. ;D

Calista oli ja on ihana ja persoonallinen.

Tuossa videolla tanssii myös iki-ihana ROBERT DOWNEY jr, yksi monista suosikeistani!

Susu, pitääpä katsoa jos kaupoissa löytyisi tätä sarjaa edullisesti jossain. Olisi kiva fiilistellä..Aitoko katsoa, tai oletko jo katsonut, kaikki jaksot?

Anzi kirjoitti...

Minusta itse sarja oli todella hauska, pidin monesta sivuhahmosta aivan valtavasti ja vieläkin jotkut jutut naurattavat.

Mutta VIHASIN itse päähenkilöä, Ally MacBealia. Oikein sydämeni pohjasta. Inhosin sitä vikisevää ääntä, sitä höpöttävää puhetyyliä ja ylipäätään koko hahmon suhtautumista ympäristöönsä. Sarjan katsominen jäi minulta joskus neljännen kauden jälkeen, kun se rupesi pyörimään liikaa Allyn haukotuttavian ja siirappisten ihmissuteiden ympärillä.

Sooloilija kirjoitti...

Anzi, kaksi ensimmäistä kautta olivat parhaat. Joskus minuakin otti Ally hermoon, hän jahkaili kovasti, ja menetti aina rakastamansa miehet. Mutta en kuitenkaan inhonnut häntä.

Yaelian kirjoitti...

Olihan se tosi hyvä sarja,johon jäi totaalisesti koukkuun.Mutta onneksi Calistaa voi tosiaankin nähdä myös Brothers& Sisters-sarjassa:-)

Mikaela kirjoitti...

Sarja oli jännä, täysin erilainen kuin mihin siihen maailman aikaan oli totuttu! En pitänyt kylläkään itse Allysta enkä tanssivasta vauvasta mutta esim Downey Jr. oli sarjassa ihana ;O)

Sooloilija kirjoitti...

Yael, unohdin mainita aiemmin Leenallekin, että seurasin myös Brothers&Sisters-sarjaa..Siinä Calistalla on jo ihan aikuisen naisen rooli.

Mikaela, katsoin linkkkisi. No ovatpas Keira ja Natalie Portman samannäköisiä ja samanhenkisiä, ovat suunnilleen samanikäisiäkin. Toinen vain on amerikkalainen ja toinen britti..

Robert Downey jr pelasti koko Ally McBeal-sarjan siinä keskivaiheilla!!!

hanne kirjoitti...

Tykkäsin kovin...hauska, harmiton, ei tarttenut pelätä...
Barry wehiten musa iski suoraan...
Ihana tuo tanssikohtaus..

Sooloilija kirjoitti...

Hanne, se Barry Whiten musa jotenkin niin kuului siihen sarjaan!