torstai 10. joulukuuta 2009

Unelmankaunis Keira

Tasapuolisuuden nimissä tarjolla tänään naiskauneutta Briteistä: Keira Knightley (s. 26.3.85). Upean uran jo tähän mennessä luonut näyttelijä, joka hyvin nuorena (21-vuotiaana) teki elämänsä roolin Atonementin Ceciliana.

Joku on tehnyt hienon koosteen Atonementista, se kannattaa katsoa täältä.

6 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Keira oli filmissä kauniimpi kuin koskaan!

Mikään rangaistus ei ole riittävä Brionylle! Olen viimeksi tupakoinut 23 vuotiaana, mutta nyt tekee mieli vetää savuketta ja kunnolla. Minä nimittäin katsoin tuon hienosti tehdyn koosteen ja nyt arvaan, että loppu on kuolema. Ja syy siihenkin on Brionyn. Kaikki on sen kakaran syytä!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, ensin kyynelehdin tuota klippiä, ja nyt tuota sinun tunteikasta kommenttiasi..

Rakkaus ei kuole koskaaan, antaa elokuva ymmärtää.

Anonyymi kirjoitti...

Keira on hämmentävä tapaus, en tiedä pidänkö hänestä vai en koska hän usein tuntuu näyttelevän "huulet edellä" ;O) Muuten, tsekkaapa tämä juttu, tämä on TODELLA hämmentävää..
http://natalie-portman-fans.popsugar.com/1772794

Paivi kirjoitti...

Keira on kasvoiltaan todella kaunis, yksi kauneimpia naisia omalla listallani. Näyttelijänäkin joskus onnistuu hienosti.

Tuohon Mikaelan kommenttiin: Keira ja Natalie ovat monissa kuvissa todella samannäköisiä, mutta elokuvissa kuitenkin eri (paitsi Star Wars 1:ssä, jossa heitä ei kunnolla erota toisistaan...).

Sophia kirjoitti...

Video oli itse asiassa upeampi kuin elokuva! Minua on häirinnyt elokuvassa jokin keskeneräisyys tarinankerronnassa. Visuaalisesti upea elokuva, mutta kirjaan verrattuna jotain jäi puuttumaan. Kirja pääsee päähenkilöiden pään sisään paremmin. Kirjan luettuani itkin vuolaasti puoli yötä, kun eläydyin niin paljon. Ja se järkytys, kun alkoi tajuta, että keskivaiheen tapahtumat olivatkin vain sovitusta ja totuus oli surullisempi... Tuo vihreä leninki on kyllä yksi nykyelokuvan pukuklassikkoja!

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, juu katsoin nuo kuvat Keirasta ja Nataliesta. Kuitenkin heillä on erilainen tyyli olla ja liikkua, vaikka kasvoissa onkin paljon samaa.

Päivi, uskon, että Keiran aika on vielä tulossa. Odotan jo innolla aikaa kun hän on yli kolmikymppinen, nelikymppinen.. Nyt hän pystyy vielä näyttelemään jopa teini-ikäisen rooleja kun on niin babyface. Meikattuna hänestä saa kyllä hyvin naisellisen ja aikuisen näköisen..Eli monikasvoinen nainen.

Sophia, tuo video on kyllä tosi hienosti ja tunteisiinvetoavasti tehty. Mutta en sanoisi, että elokuva jää huonommaksi. Siinä on vain eri tunnelma, viipyilevämpi, sivujuoniakin on, sivuhenkilöt nousevat välillä päähenkilöiksi jne. Monikerroksinen elokuva mielestäni. Kestää useamman katselun, ja aina siitä löytää jotain uutta.