perjantai 8. tammikuuta 2010

Elviksen syntymäpäivä

Tänään pieni muistelo:
Elvis Presley olisi tänään 8.1. täyttänyt 75 vuotta.16 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Mulla on uudet kajarit ja Reima tuli tuohon tv-tuoliin kuuntelemaan melkein tippa silmässä. Taisi muistella omia villejä teinivuosiaan.

Ppi kirjoitti...

On ihan kumma juttu, että Elvis tuntuu jotenkin vanhemmalta. AAmulehdessäkin on tästä juttu, että Elvis elää (jälleen) ja täyttäisi nyt 75.

Aivan älyttömän hienoa musiikkia häneltä löytyy, kun olen häneen enemmän tutustunut. Tästä muistaakseni ollaan aikaisemminkin puhuttu Lepiksen Sunnuntaiklassikoiden merkeissä. En voi muuta kuin arvostaa. Hyvä klippi, kiitos! :)

Sooloilija kirjoitti...

Leena, minusta tämä My Way kuullostaa Elviksen laulamana niin herkältä, haavoittuvaiselta. Se ei ole yhtään mahtipontinen. Koskettaa. Sekä naisia että miehiä.

Ppi, tosiaan, oikeastaan vasta 75 täyttäisi Elvis. Hänen musiikkinsa elää ikuisesti. Suhtaudun valtavalla tunteella, ja tätäkin klippiä kyynelehdin.
Minäkin olen usein Sunnuntaiklassikoissa soittanut.

Taru kirjoitti...

Töitä tehdessäni radiokuulokkeet päässä kuulin, että synttärit on tänään. Ja My way soi korvissani ja työntekokin sujui! Onnea Elvikselle, nuoruudessa ei niin ihan purrut, mutta nyt tykkään kyllä!!! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan sitten kait!

Ppi kirjoitti...

Soolis, nyt otat sitten vaihteeksi sitä menevämpää, ettet ihan kyynelehtimään jää :) A little less conversation nyt kehiin!

Ja hyvää viikonloppua sinne!

Sooloilija kirjoitti...

Taru, minun lapsuudenidolini ja nuoruudenkin, ja aina taustalla, muttei aina kovin aktiivista kuuntelua.

Ppi, no se biisi pitää kyllä nyt etsiä. Se on mahtava! A Little Less Conversation !!
Samoin hyvää viikonloppua!

Hane kirjoitti...

Joo, tämä ilta on King Elviksen ! Meinasin itsekin laittaa tämän My Wayn blogiini- onneksi valitsin toisen biisin, vaikka tää on kyllä niiiin hieno levy ! Mä haluan muistaa Elviksen nuorempana ja sellaisena kuin hän oli parhaimmillaan. Nuo kuvat lihomisen jälkeen on jotenkin niin surullisia. Elviksessä oli jotain outoa karismaa, jota ei löydy keltään muulta artistilta.

hanne kirjoitti...

Elviksellä on niin upea ääni, moniulotteinen, pehmeä, koskettava, villi...
Tykkään ja tunnelmoin...
It´s now or never herättää valtaisan vahvat muistot Jyväskylästä, Harjun luistelukentältä, luisteluilloista, jolloin kierrettiin ympyrää talvipakkasella ja Elvis lauloi..nostalgiaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi sulla on mutta hei oisko tän vuoden kunniaksi mahdollista tehdä sivustosta vähän nopeammin latautuva esim. rajoittamalla kirjoitusten määrää ensimmäisellä sivulla. Mielestäni bloggerissa voi valita kuinka monta kirjoitusta näkyy, esim. 5, 10 tai 20. 5 olisi ihan riittävä. Eikä haittaisi jos sivupalkissakin olisi vähemmän tavaraa.

Eräillä meistä on noita hitaita nettiyhteyksiä säästöbudjetin vuoksi, olisi miellyttävää jos ihmiset ottaisivat tämän huomioon.

tuuluska kirjoitti...

Hienoa kun laitoit Elvistä. Kiitos. Tulin Hanen blogista, jo toinen biisi menossa ^^
Hanelle jo ihmettelin, että minne Elviksen elokuvat on hävinneet, kun niitä teininä katsottiin mutta en ole telkkarista bongannut vuosiin. Oonko vaan ohittanut??

Annie kirjoitti...

Mieheni on Elvis-fani. Meillä on Elviksen kuva seinälläkin. Next to Marilyn Monroe.

Sooloilija kirjoitti...

Hane, nuori Elvis on tietenkin aina ilo katsoa, mutta jotenkin se vanhempi ja väsyneempi kuuluu häneen. Silloin vain tulee surullisempi olo.

Hanne, tosiaankin moniulotteinen ja vivahteikas ääni. Monet hänen biiseistään tuovat oman nuoruuden, jopa lapsuuden mieleen.

Anonyymi, eipä ollut tullut mieleenkään hitaat nettiyhteydet ja se, että runsas kuvitus blogissa ja sen sivupalkissa hidastaisi sivun avautumista. Voin vähentää juttujen määrää yhdellä sivulla, vaikka siihen 10:een. Sivupalkistani voin jotain 'liikkuvaa' kuvaa poistaa, mutta haluan jättää nuo katsomieni elokuvien kuvat sinne..

Käyn itsekin joillain sivuilla, jotka aukeavat hitaasti, mm. joidenkin Wordpressin blogien yläpalkkikuva avautuu tosi hitaasti. Ehdin usein jo lukea itse jutunkin kun vasta yläkuva ja otsikko aukeaa..

Itselläni on kuitenkin vähän nopeampi (ja kalliimpi) nettiyhteys, joten siksi en ole huomannut asiaa..

Tuuluska, Elviksen elokuvia ei ole oikeastaan tullut pitkiin aikoihin. Eivätkä ne kaikki niin tärkeitä olekaan näyttää, eihän hän itsekään arvostanut kaikkia elokuviaan. Mutta ne alkupään elokuvat Love Me Tender, Jailhouse Rock ja muut mustavalkoiset ovat ihan hyviä.. Eiköhän niitä taas jossain vaiheessa tule.

Annie, teillä on ihanat kuvat seinällä! Marilyn & Elvis ! Minäkin suunnittelen yhä vaan mitä kuvia laittaisin seinilleni. Olen niin hidas joissain asioissa. Puhuinhan asiasta jo viime keväänä.

-Anne- kirjoitti...

Ainiin, ja eilen oli myös David Bowien synttärit (ja lisäksi myös siskontyttäreni...).

Sooloilija kirjoitti...

Anne, tulikin myöhemmin mieleeni, että Bowie on samana päivänä syntynyt. Paljonkohan hän täytti, en muista syntymävuotta..

-Anne- kirjoitti...

Taisi olla 63, muistelen että olisi syntynyt vuonna '47.

Sooloilija kirjoitti...

Anne, ei ole ihan nuori poika enää Bowiekaan, mutta on kyllä fyysisesti hyväkuntoisen oloinen.. Ja laulu kulkee.