maanantai 18. tammikuuta 2010

Golden Globes 2010 - Red Carpet

Kultaiset maapallot jaettiin sateisessa Hollywoodissa viime yönä Suomen aikaa. Tässä muutama sävähdyttävä asu ja sen kantaja punaiselta matolta. Perehdyn palkittuihin elokuviin ja tv-sarjoihin myöhemmin tänään.


Cameron Diaz
 

Sandra Bullock
 

Penélope Cruz
 

Drew Barrymore

Palkittuja näyttelijöitä olivat mm.:
Meryl Streep, Sandra Bullock, Jeff Bridges, Robert Downey jr.,Drew Barrymore, Julianna Margulies, Michael C. Hall, Mo'nique, Christop Waltz.

5 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Cameron Diaz ei näytä yhtään itseltään tuossa punaisessa puvussa! Penelope puolestaan näyttää niin itseltään, latinokaunottarelta :)

Minäkin juuri Globeista runoilin jotain. En tosin red carpetilta vaan niistä voittajista.

Leena Lumi kirjoitti...

Golden Globe pukukilpailu;-) Minusta Penélopella on kaunis asu ja myös Drewn naisellinen mekko on viehättävä - hänellä.

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, tuo Cameronin punainen puku on oikein mieleeni, vaikka hän itse näyttääkin hieman eriltä..

Leena, Penélope näyttää upealta mustassa, todelliselta upealta latinonaiselta, kuten Päivi yllä mainitsee.
Drew on aina tyttömäisen oloinen, puku on kevyt ja erittäin viehkeä.

Elisa kirjoitti...

Saiko Robert Downey Jr palkinnon Sherlock Holmes elokuvasta? Sehän tulee Suomen ensi-iltaan ylihuomenna. Mietin, että tuota leffaa pitää mennä katsomaan ihan vain Robertin takia.

Puvut eivät sykähdyttäneet tänä vuonna. Katen puku tyylikäs mutta kiukan tylsä. Drewn puku on vähän sitä sun tätä...(Taidan olla tänään vähän kriittisellä tuulella =))

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, Robert tosiaan palkittiin Sherlockin roolistaan. Haluttaisin nähdä ihana Robert, mutta kun elokuvan sanotaan olevan miehinen ja räiskintää täynnä niin vähän innostusta laannuttaa. Ohjaaja kun on Guy Ritchie, kaikkien macho-elokuvien Isä.. Siksi en oikein pidä..

Jossain sanottiin, että hyvin suuri osa yleisöä pukeutui mustaan Haitin maanjäristystapahtuman vuoksi, uhreja kunnioittaakseen. Voipi olla. Mutta silti kaikki eivät sitä noudattaneet. Vähän ristiriitaista.