sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Keira & Ralph

Tässäkin loistavasti yhteen näyttelevä pari, vaikkei heidän suhteensa elokuvassa onnellinen ollutkaan.
Herttuattaren Keira Knightley ja Ralph Fiennes.

Elokuvan ensi-illassa reilu vuosi sitten he näyttivät tältä punaisella matolla:
Briteistä tulee loistavia ja karismaattisia näyttelijöitä!

12 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Kauheaa, että naisten pitää olla tuollaisia riukuja pärjätäkseen ja mies saa olla vaikka kalju.

Päivi kirjoitti...

Ralph Fiennes on niitä näyttelijöitä, joiden vuoksi olen valmis katsomaan elokuvan kuin elokuvan. Keirasta pidän myös, leffa leffalta enemmän. Tosin pidin kovasti myös siitä nuoresta Keirasta, joka oli Parempi kuin Beckhamissa

Katriina, kirjoitti...

Keira on ihana kaikissa rooleissaan, vaikka minustakin liian laiha. Luonnostaan taitaa olla sellainen ja nuorikin on vielä, mutta silti.

Leena Lumi kirjoitti...

Ralpf Fiennes on iiiiiiiiiiiiikkkk!(lue:ihana) Pidän hänestä aina vain enempi. Keira oli minulle ihan uusi tuttavuus ennen Sovitusta (Atonement), jossa myös hän hurmasi minut herkänvahvalla olemuksellaan. Ko. filmissä taitaa muuten olla yksi elokuvahistorian kiihottavimmista rakastelukohtauksista, kun Robin ristiinnaulitsee Cecilian päin kirjaston seinää...

Annie, tuo on todellakin ikuisuuskysymys, että miksi naisten pitää olla anorektisen laihoja, mutta jotkut ovat sitä ihan luonnostaan: minä olen 166 senttiä pitkä ja painoin vielä 30 vuotiaana ja yhden lapsen jo saatuani 45 kiloa. Siinä oli porilaisella yksityislääkärilläni niin paljon ihmettä, että juoksutti minua kaiken maailman tutkimuksissa. Mutta minä vain olin sellainen: läpipasko. Söin joka päivä työpaikkalounaan Hotellli Satakunnan runsaasta seisovasta lounaspöydästä, mutta paino ei noussut, vaikka olisin suoraan paketista vetänyt voita. Myös tytärtäni on luultu anorektikoksi, kurkkaa kuva blogistani, häntä moinen epäily loukkaa ja Meri syö myös kuin hevonen, käyttääkseni kliseetä.

Toisaalta mallimaailmassa naisilta vaaditaan ulkonäköä, joka on kuin olisi haudasta noussut: mustat silmänympärykset, muumiomainen ilme ja kauhistuttava laihuus. Nyt ovat eräät mallitoimistot laittaneet painoindeksirajaksi 18-24, mutta tytöt itse nostavat painoaan ennen näytöstä juomalla hirveästi vettä, sillä pelkäävät, että eivät muuten kelpaa jollekin muulle muotisuunnittelijalle.

Jos naiset boikotoisivat niiden mallifirmojen vaatteita, joiden rumat omistajaukot vaativat tytöiltä anorektista laihuutta, maailma olisi huomenna ihan toisennäköinen.

Minä ihailen Michelle Obamaa, jolla on kurvit kohdallaan ja hyvä tyyli.

Eniten minä ihmettelen sitä, että hyvännäköisille naisille kelpaavat karmeat möhömahaukot. Kaljuus on minusta seksikästä, mutta tämähän on vain makukysymys;-)

Sari kirjoitti...

Nämä kaksi olivat kyllä upea pari The Duchessissa. Mutta hei, näkevätkö silmäni oikein? Onko Ralph Fiennesin päälaella havaittavissa kaljuuntumisen merkkejä? Ups!

Jotenkin olen aina ajatellut Keiran (menipä kerrankin oikein päin nuo öökköset, minä kun väännän Keirasta aina väkisin Kieran) olevan luontaisesti tuollainen langanlaiha nuori nainen.

Näiden kahden näyttelijän tähdittämiä elokuvia odotan kyllä aina uteliaana. Hyviä kun ovat molemmat!

Leena Lumi kirjoitti...

Sari, mitä sitä Ralphin kaljusta, kun on ne silmät...ja se kaikki muu;-)

Sooloilija kirjoitti...

Annie, ei kaikkien PIDÄ olla laihoja menestyäkseen. Keira menestyisi runsaammillakin kiloilla, on vain luultavasti aina ollut tuon mallinen. Hänhän vitsailee siitä usein itsekin.

Keirassa ihanaa on hänen luonnonlapsen asenne ja iloisuus. Elokuvissa hän sitten yltää erinomaisen syvällisiin tulkintoihin.

Fiennes on Fiennes, on hänellä sitten tukkaa tai ei. Nykyäänhän melkein joka toinen mies on kalju ihan omasta tahdostaankin. Makuasia.

Päivi, se Parempi kuin Beckham oli tosi ihana nuorisoelokuva. Keira oli jo silloin nuorena tyttönä ihan samannäköinen kuin nytkin.

Katriina, niin on. Toiset ovat luonnostaan. Kuten Leena allaolevassa kommentissa sanoo.

Leena, Fiennesissä on hurjaa karismaa!!! KaljunaKIN.

Kiva kun kerroit omaa ja tyttäresi tarinaa esimerkiksi.

Michelle Obama on hyvä esimerkki, hyvä kun otit esille.

Sari, pikkuisen hiuksiakinhan siinä Fiennesin kuvassa näkyy.
Odotan myös tämän parin yhteiselokuvia..

Ppi kirjoitti...

Keira on kauniss, ja huippuhyvä vaikka onkin vielä noin nuori. Ralphista pidän myös, tämä Herttuatar täytyy myös joku päivä katsoa.

Sooloilija kirjoitti...

Ppi, kannattaa katsoa. Minä en jaksa kaikkia historiallisia elokuvia katsoa, mutta tämä oli mielenkiintoisesti tehty.

Sari kirjoitti...

Leena ja Sooloilija. Juu, ei kaljussa mitään pahaa ole ja tiedän kyllä miehiä, jotka näyttävät kaljuinakin tosi hyvännäköisiltä. Oli vain tuollainen hämmästynyt ensi-reaktio tuohon kuvaan.

Ja Leenalle vielä. Fiennesin silmät on kyllä ihanat, siitä ei pääse mihinkään! Eikä miehen näyttelijänkykyjä voi kyllä kuin ihailla! Upea mies, oli tukkaa tai ei ;-)

hanne kirjoitti...

Innostuin katsomaan tuon kyseisen leffan sun esittelysi takia ...
ja tykkäsin tosi paljon..
R.Fiennes on ollut mun vahva suosikkini!!!Ihana mies!!!
Kiera on mulle tuntemattomampi, vaiks olen nähnyt "sopimuksen", en yhdistänyt hänä..
no, ei haitanne...hän on kaunis, nuori, ihana...
Minäkään en kovin ole innostunut yleensä hist. leffoista...

Annie kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.