keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Pieni paussi sekä linkki kisuleihin ja norppaan

Hyvät Ystävät,
palaillaanpa viikonloppuna.
Olen töissä.
Löysin teille tällaisen vintage-henkisen kissakuvan 1950-luvulta.
*
Omista kissoistani voitte katsoa kuvaamani videon täältä.Tällä hetkellä youtubesta löytyy vain yksi kuvaamani video. Kenties sinne joskus ilmestyy enemmänkin. Olen niin uusi youtube-maailmassa..
*
Tänään luin lehdestä ihmeellisen ja järkyttävän uutisen, jota mietin koko loppupäivän: Norppa oli jäänyt rekan alle Iissä moottoritiellä. Ii sijaitsee muutaman kymmenen kilometrin päässä Oulusta, Kemiin vievä tie on vilkasliikenteinen. En saanut koko päivänä pois mielestäni näkyä, jossa hylje on noussut merivedestä, jäätikön seasta ja jollain ihmeellisellä tavalla raahautunut vilkkaasti liikennöivälle tielle. Mietin rekkakuskiakin, joka on varmasti ollut ihmeissään kun on tajunnut minkä päälle ajoi.
Juttuun linkki tässä.

8 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Miten hieno kuva, joka jälleen alleviivaa mustavalkokuvan charmia. Ja minä taas kuuluisin jonnekin muualle kuin nykyvuosiin...(nyt se toimii taas).

hanne kirjoitti...

Aivan ihana kissojen juttu...he niin ahkerasti aina nuolevat toisiaan, karvat vain lentelivät ja tyynykin meinas pudota..
niin humoristisia ovat tekemisissään...Ihana pätkä...

Yaelian kirjoitti...

Työniloa! Menenkin katsomaan sen kissavideosi.

Yaelian kirjoitti...

Nyt katsoin...Suloisia ovat kissasi;Selma on niin pieni verrattuna Tikruun(oliko sen nimi niin?) Sääli sitä norppa-parkaa...

Sooloilija (=Soolis) kirjoitti...

Leena, etsin usein mustavalkokuvia, ja usein hyviä löydänkin. Vielä kun omatkin kuvat alkaisivat näyttää mustavalkoisina yhtä hyviltä kuin esim. tuo löydetty kuva.

Hanne, juu Tikke-neidistä lentelee karvat, oih ja voih, ei auta harjaaminenkaan. Minun käsi siinä sen tyynyn siirtää pois..

Jael, Selma on pentumaiseen tyyliin itsevarma, jopa yli-itsevarma. Tikke eli Tikru viisaampana aikuisena antaa periksi. Meni tuon kuvauksen jälkeen sohvalle, vakiopaikalleen ;D

Ppi kirjoitti...

Kiitos hyvänmielen aamuklipistä :) Voi että noita.

Hämmästelin myös tuota hyljetapausta, kuulostaa niin täysin oudolle.

Paivi [Hangman's Joke] kirjoitti...

Ihana kuvatus :) mukavaa pikkutaukoa sinulle!

Hurja juttu tuo norppa... reppana :/

Harmi muuten että olet siellä Oulussa asti, blogissani kun olisi tarjolla lippuja Precious -leffan ennakkonäytökseen ensi viikolla, mutta täällä Helsingissä.

Anonyymi kirjoitti...

Meidän hiihtolomalaiset arvostivat kovasti kissafilmiä!