tiistai 2. helmikuuta 2010

Velikullat - mikä mainio pari !

Taisivat nyt Jude Law ja Robert Downey jr
luoda elokuvahistorian yhden nasevimmista ja hauskimmista kaverusparista!
Vai sanoisiko kuten aiemman postauksen kommenteissa tuli esille:
ihana pariskunta !

(Kyllä minä nyt vähän tästä innostuin, kuka nyt ei heistä!)

9 kommenttia:

tuuluska kirjoitti...

^_^. Hienot kuvat... ja miekkoset... Kyllä nyt on ihan pakko varata liput huomiseen näytökseen kun pääsee plussaseteleillä. Ehkäpä pitkästä aikaa koko meitin viisipäinen konkkaronkka, harvoin on sellaisia elokuvia, mutta tämä nyt olisi. Neljä meistä katsoo varsinkin Watsonia innoissaan... ehkä se viides nauttii räiskeestä ja räjähdyksistä sitten vähän enemmän. Miten tylsää elämä oliskaan ilman elokuvia??
Kiitos piristyksestä ^_^.

Sooloilija kirjoitti...

Tuuluska, niinpä. Välillä on kai ihan kivakin käydä koko perheellä elokuvissa!

Näitä 'poikia' on kyllä kiva katsella.

Annie kirjoitti...

Minua vähän epäilyttää, kun ohjaaja on Guy Ritchie ja meno niin raisua. Olen näet aina pitänyt hillitymmästä Sherlockista, etenkin Jeremy Brettistä. Minulla on lisäksi niin paljon homoystäviä, etten saa enää mitään värinöitä vihjailuista. Se on minulle niin tuikitavallista. Mutta esillepano tässä elokuvassa on epäilemättä hieno, trailereista päätellen, ja näyttelijät ovat laatukamaa. :-)

Sooloilija kirjoitti...

No en kyllä vihjaillut tässä mitään homoudesta.. ;I

Elokuvassa nämä näyttelijät ovat vain kuin paita ja peppu, siksi ne aiemmat kommentit ihanasta parista.

Sari kirjoitti...

Minustakin nämä kaksi olivat mainio pari elokuvassa, vaikken minä nyt miteskään niin hirmusti lämmennyt Guy Ritchien ohjaustyylille. Olen kai hiukan vanhanaikainen Sherlock Holmesin suhteen ja kaipasin enempi sitä salapoliisimaista, aavistuksen rauhallisempaa otetta. Mutta kyllä tää silti oli ihan hyvä leffa ja ihanan tummasävyinen, jotenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Just eilen tuli teeveessä tuosta elokuvasta ja pätkistä päätellen ei ole mun filmini, en jaksa semmosta pauketta ja räiskettä. Ihan liikaa kaiken maailman tehosteita.
Todella sääli, kun Jude Law:n katsominen kyllä kiinnostaisi...sen sijaan tuosta toisesta en pidä.

Annie kirjoitti...

Sooloilija: Älä suotta ota kaikkea henkilökohtaisesti. :-) En väittänytkään, että vihjailit. Mutta trailerissa oli selviä homoviittauksia ja Holmesin ja Watsonin välillähän on aina ollut eroottista virinää.

Tarkemmin ajatellen, ehkä se olikin mieheni paras kaveri, joka vei minulta homoerotiikan viehätyksen lähennellessään miestäni. Aikaisemmin olin sitä mieltä, että vihjailun tasolle jäävä erotiikka tuo hyvän säväyksen ja jännitteen tarinaan.

-Anne- kirjoitti...

Kukapa ei tuosta kaksikosta innostuisi! =D

tuuluska kirjoitti...

Leffa nähty ja kokonaisuutena tykkäsin. Lontoo oli laitettu kauniiseen kuosiin ja The Kaksikon sanailua olisi katsonut ja kuunnellut enemmänkin.