perjantai 19. maaliskuuta 2010

Missä A Single Man luuraa ? Kysyn Finnkinolta


A Single Man - Matthew Goode & Colin Firth
*
- No on se nyt kumma, että tätä elokuvaa ei saada kiertämään Suomea!
Jo parin viikon ajan A Single Man on ollut vain helsinkiläisten, tamperelaisten ja turkulaisten katsottavana.
Miksi Finnkino ei ole liikkeellä useammalla kopiolla, jotta saataisiin elokuva myös Ouluun, Jyväskylään, Rovaniemelle ja muihin maamme kaupunkeihin, joissa olisi paljon kiinnostuneita, ja tätä elokuvaa odottavia katsojia !
*
Ps. Hurmaava brittimies Matthew Goode (s. 3.4.78) on tuttu mm. Match Pointista ja Mennyt maailma-uusintaversiosta, jossa hänellä oli rooli uutena Charles Ryderina. Rohkeasti Matthew oli astunut Charlesin rooliin, kun muistissa kuitenkin on Jeremy Ironsin legendaarinen ja ikimuistoinen Charles Ryder.

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Toivottavasti se tulee sinne teillekin!

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Jael, toivotaan. Olen vihainen jos ei tule. Silloin elokuva pitää 'imuroida' netistä ja katsoa selkä kyyryssä tässä läppärillä. Se ei ole kivaa.

Sari kirjoitti...

Siis ei vieläkään Oulussa! No johan nyt on... Pidetään peukkuja, että pääset tämän pian katsomaan, muutenkin kuin selkä kyyryssä pieneltä tietsikan ruudulta.

Leena Lumi kirjoitti...

Ei myöskään Jyväskylässä ja me olimme varanneet juuri tämän viikonlopun filmille. Ensi viikonloppuna on kirjamessut ja se onkin mulle ihan must, joten silloin emme ehdi elokuviin, vaikka mikä olisi. Ja eikö sitten ole pääsiäinen ja meillä onkin jo keskiviikosta ihan muuta. Mua ottaa päähän!

Elisa kirjoitti...

Tykästyin tuohon näyttelijään jo Match Pointissa. OK näyttelijä eikä mikään huonon näköinenkään =)

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Sari, kyllä tässä kohta pitää muihin keinoihin ruveta eli tietsikalta etsimään ja katsomaan ellei ala teattereihin tulla! ;D

Leena, eletään vielä toivossa.

Elisa, on kyllä kivan näköinen ja - oloinen tyyppi, vaikken hänestä mitään muuta oikein tiedäkään..