lauantai 20. maaliskuuta 2010

Särkyneet syleilyt -traileri
Hurmaannuin myös tämän elokuvan värimaailmasta ja musiikista. Särkyneet syleilyt on hieno kokonaisuus.

4 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Almodovar on varmaan yski maailman parhaita ohjaajia tuomaan esille naista. Olen aina pitänyt nimenomaan hänen 'tatsistaan' naiseen.

Nyt kun katosin tämän trailerin, tuli mieleeni heti useita hänen filmejään, joissa upea musiikki. Minulle elokuvan musiikki on tärkeä asia.

Yleensä en kauheasti perusta kiharoista, mutta Penelopesta kuoritui kiharoilla esiin uudenlaista viehkeyttä ja pehmeyttä. Hänelle tämän leffan hisutyyli sopii. Minun milestäni.

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Leena, tässä on muitakin naisia tärkeissä rooleissa, mutta Penélope on se tärkein.

Elokuvassa ollaan kahdessa ajassa: vuodessa 1994 ja 2008. Siksi varmaan ne kiharat hiukset, koska elokuvan Lena elää 90-luvussa. Jakkupukuineen, runsaine koruineen ja runsaine hiuksineen..

Musiikki on tässä elokuvassa erityisen ihanaa, raskasta ja koskettavaa.

Ppi kirjoitti...

Almodovar on Almodovar. Tätä en ole vielä nähnyt.

Katsoin siskoltani lainaksi saadun Paholainen pukeutuu Pradaan ja nauratti siinä Meryl Streepin Miranda Priestely ja hänen "that's all" -kommentit. Muutoinhan elokuva oli aika kevyen köykänen, mutta ihan semmoinen mukava, ei tarvinnut miettiä mitään :) Tämmöisiä on joskus mukava katsoa.

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Ppi, kannattaa katsoa tämäkin, suosittelen.

Meiltä löytyy tuo 'Prada' hyllystä, meidän tyttöjenkin suosikki. Hyvä roolitus! Aika perinteinen tuhkimotarina, mutta Meryl ja Anne pelastavat paljon.