maanantai 26. huhtikuuta 2010

Tulee ehkä blogipaussia..

Audrey Hepburn, Aamiainen Tiffanylla, v.1961
(Tässä tilassa minua ei nähdä vähään aikaan, vasta sitten kun muutto on ohi!)
 *
Elämme nykyaikaa: kiinteän laajakaistan siirtäminen muutaman kilometrin päähän kestää noin kolme viikkoa. Joten kun nettiyhteyteni vappuaattona katkeaa, pääsen seuraavan kerran langoille kotioloissa ehkä toukokuun puolivälissä. Katsotaan nyt miten se käytännössä sitten on.Tuskaa tulee olemaan!
Luen teitä kyllä. Töissä, juu, aina silloin tällöin. Ja joskus saatan heittää lyhyen kommentinkin, en välttämättä kirjautuneena bloggeriin, mutta signeeraan sitten. Pystyn myös vapauttamaan kommenttejanne. 
Juttujen kirjoittamiseen tulee kuitenkin pieni paussi. Ehkä. En toisaalta voi tietää. Voisin kirjoittaa varastoonkin juttuja, mutta kun elokuvien katsomiselle ei ole nyt aikaa.
*
Muuttaminen on aina kova juttu. Mitä vanhemmaksi tulen, sen kovempi homma tuntuu muuttaminen olevan. Nyt olen laittanut hurjan paljon tavaraa roskiin ja kiertoon. Tunne on hyvin vapauttava. En jää kaipaamaan yhtäkään tavaraa, josta olen luopunut! On ollut suorastaan ilo luopua kaikesta turhasta!
*
Joten rakkaat ihmiset: olette lähellä, vaikka minä tunnun olevan kaukana. 
Lämpimin ajatuksin
Ps. Leppoisaa vappua kaikille!

14 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Aika pitkältä tuntuu tuo paussi,toivottavasti kestää vähemmän aikaa. OIkein helppoa muuttoa,vaikkei se koskaan oikein helppoa olekaan,ja sinäkin olet mielessä,vaikket täällä postailekaan!

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, sinähän olet ihan 'high'! Great! Tuo kuva leffasta Aamiainen Tiffanylla sopii tähän postaukseen hauskasti. Uutta sinua;-)

En millän tajua, miten voit olla ilman meidän kaikkien viehättvää seuraa johonkin toukokuun puoleenväliin, mutta minä en ikinä usko, että kestää noin kauan...

Reipasta muuttoa ja erilaista vappua! Ajatuksissa mukana♥

Katriina kirjoitti...

Kauhean pitkä toimitusaika laajakaistalla. Onneksi voit käyttää töissä nettiä, sitä tarvitsee kuitenkin kaikenlaiseen. Kuten oman blogin päivitykseen ja muiden lukemiseen, sitten taas työkin sujuu paremmin;)

Sujuvaa ja stressitöntä muuttoa tällä kerralla!

Sooloilija kirjoitti...

Jael, Leena ja Katriina,
kiitokset teille toivotuksista,
kuulumisiin!
Vauhti päällä vielä iltakymmeneltä!

arleena kirjoitti...

Iloista Vappua sinnekkin.

Päivi kirjoitti...

Kolme viikkoa on luvattoman pitkä aika. Hanki nettitikku siksi aikaa, niin voit bloggailla laajakaistaa odotellessa:)

Iloista muuttoa ja vappua sinulle!

Sari kirjoitti...

Voimia muuttopuuhiin. Samoja ajatuksia täällä suunnassa ja aika suuriakin muutoksia saattaa olla perheessämme tulossa. Mutta katsellaan, mitä lopulta tapahtuu, sillä kaikki tuntuu tällä hetkellä lykkääntyvän hiukan tuonnemmaksi. Voimia syö meidän perheessä tämä jatkuva sairastelu, joten ymmärrän sinunki osaltasi, jos pientä paussia on tulossa. Sitä on ollut myös täällä suunnassa...

Mukavaa vappua!

Helena kirjoitti...

Hieno nimmari!

Mekin just ollaan roudattu turhia tavaroita kierrätykseen (mööpeleitä myöten), että menisi muutto sitten helpommalla. Uutta katsellaan...

Ai Sharleen on Skotlannista? On kyllä upea nainen, mutta musiikki ei ole ihan minun makuuni.

Merja kirjoitti...

Meillä on samanlaista karsintaa menossa... Hyvää muuttoa ja otahan lunkisti, bloggaileen kyllä ehtii..

Anioni kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon! Se tavarasta eroon pääseminen on parasta antia muuten rankalle hommalle :)

Hyvää Vappua myös sinulle!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Nykyaikanakaan tekniikkaan liittyvät asiat eivät todellakaan aina toimi nopeasti! Mutta nyt saat keskittyä täysillä muuttoon ja uuden kodin laittoon, kyllä me täällä odotellaan sinua palaavaksi :)

Voimia koko perheelle muuttourakkaan!

lumiomena kirjoitti...

Voimia ja tsemppiä muuttoon! Se on rankkaa. Me muutimme viime kesänä ja vielä joulukuussa oli laatikoita purkamatta... Meillä oli muuten oli käydä samoin laajakaistan siirtämisen kanssa. Olen niin kärsimätön, että vaihdoimme operaattoria, ja meille tuli täten alle viikon paussi laajakaistayhteydessä.

"Aamiainen Tiffanylla" on ihana elokuva, eräs suurimmista suosikeistani ♥

Allu kirjoitti...

Good move vai mitä siinä toivotetaan.

Susa kirjoitti...

Olettekin jo varmasti uudessa kodissa, onnea! Kyllä on nuo laajakaistan toimitusajat ihmeen pitkiä kaikesta hienosta nykyteknologiasta huolimatta.