torstai 29. huhtikuuta 2010

Muuttomietteitä, ja Abbaa vappuun!

Kuva Oulun torilta vappuna 2009
*
Huhuilen teille vieltä täältä vanhasta asunnostani, vanhalla laajakaistaliittymällä. 
Olen ihan kirjaimellisesti tällä hetkellä muuttolaatikoiden ja säkkien keskellä, läppäri tiskipöydän päällä. Kissat ovat ihmeissään, että 'haloo, mitä täällä tapahtuu' !
Minuun meinaa iskeä väsymys. Jos vetäisin noita värikkäitä pussitettuja hattaroita niin verensokeri nousisi varmasti aika nopeasti. Sen sijaan syön lennossa hieman patonkia ja kahvia.
*
 Jospa jo vappupäivänä saisin uudessa asunnossa tv:n auki ja viriteltyä. Vappupäivänä tulisi esim. Teema-kanavalta Abba- The Movie, joka on dokumentaarinen elokuva Abban villistä maailmansuosiovuodesta 1977, ja bändin Australian kiertueesta. Muistan kuinka kävin tämän elokuvan elokuvateatterissa katsomassa vanhempieni kanssa, olin silloin noin 11-vuotias, ja Abbafanitus oli saavuttanut minutkin..
Elokuva on muuten Lasse Hallströmin ohjaama, sitäpä en muistanutkaan.

Traileri elokuvasta tässä.
*
Iloa vappuunne!

9 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Toivottavasti väsymys selättyy!

Leppoisaa vappua!

Sooloilija kirjoitti...

SusuP., eiköhän se kun tankkaa välillä. Simaa ja tippaleipiäkin jossain välissä nautitaan! Mutta tänä vuonna ei omatekemiä.

Yaelian kirjoitti...

OIkein mukavaa vappua muuton merkeissä! Ja toivottavasti televisio toimii pian ja nettikin sitten siellä uudessa asunnossa...

Sooloilija kirjoitti...

Jael, kiitos, eiköhän se vappu suju näinkin. En yleisesti ottaen ole vappufani, joten oikeastaan tämähän on mitä parhain tapa viettää vappua..

Leena Lumi kirjoitti...

Telepatiaa? Mietin juuri, minkä biisin laittaisin vapuksi ja mieleen ei tule kuin Abbaa, vaan en tiedä, mikä niistä...vai teenkö jonkun uuden löydön (tuksin;-) vai enkö laita musiikkia ollenkaan. Miksi mulle tulee vapusta mieleen Abba? No, siksi kska silloin kun Abba oli iso juttu vappu oli vielä kova happening. Nyt olen onnessani, kun saan käpertyä siniselle takkahuoneen talonpoikaissohvalle VIEHÄTTÄVÄN kirjan kanssa, syödä Lumimiehen grillaamaa ruokaa ja istuttaa yhden puun. Olen myös lähdössä paussille, joten samaan aikaan ollaan poissa. Tarvitsen nyt lukurauhaa, sillä...;-)

Oikein mukavatunnelmaista muuttoa! Nauti kaikesta uudesta, mikä nyt tulee vastaan, sillä Uudet Tuulet tuovat Uuden Seikkailun, eikä preerialta tuule vielä - kai...

Iloista vappua! (,vaikka en minäkään tunne että vappu olisi mitään verrattuna jouluun;-)

Sooloilija kirjoitti...

Leena, kiitos. Kyllä muutostakin saa mukavatunnelmaisen, koska se on aina jotain uutta! Uusi asunto on tyhjä ja puhdas, joten sitä on mukava ruveta laittamaan. Mutta ei liian täyteen! Sen olen tässä nyt oppinut. Tavaraa tosiaankin karsiutuu.

Sivustakatsoja kirjoitti...

ABBA <3 ! Ei mulla muuta. Jatkakaa!

Ei vaan, hauskaa muuttoa... ja vappua. Itse en vappua juhlista sen kummemmin; Casablancassa ajattelin vierailla ja tavata ehkä myös Pienen suuren miehen ja jos aikaa jää, niin vähän viisujakin voisi kuunnella, mutta kaikki nämä menevät normaalin viikonlopun merkeissä.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Kuulostaa hauskalta nettailu sieltä muuttolaatikoiden keskeltä :) väsyttäväähän muutto on, mutta on se myös ihanaa sitten kun saa tavarat suurin piirtein paikalleen uudessa ihanassa kodissa ja voi istahtaa sohvalle, nostaa jalat ylös ja nautiskella.

Iloista vappua teille sinne muuton keskelle!

korrektur kirjoitti...

Mullakin täällä datausta muuton keskellä, onneksi vain 10km päähän hometta karkuun...
Leffaa katsoin puoli tuntia, kunnes nukahdin sohvalle, jesh. Mutta pitää varmaan hankkia ittelle tai vuokrata, niin näkee kokonaan, olis kyllä kiinnostanu.
Iloista vapunjälkeistä aikaa. :)