lauantai 17. huhtikuuta 2010

Yläkuvasta

Yläbannerikuvani muuttuu aina silloin tällöin. Joskus useammin, joskus harvemmin. Sallinette.
Tämänhetkinen kuva on Pedro Almodovarin Särkyneet syleilyt-elokuvasta. Kuvassa Penélopen Cruzin Lena syleilee häntä, jonka kanssa olisi halunnut elämänsä jakaa. Miehenä espanjalaisnäyttelijä Lluís Homar.
*
Aurinkoista viikonloppua kaikille teille. Aurinko paistaa ainakin meillä täällä Oulussa, länsirannikolla. Onkohan islantilainen tuhkapilvi mennyt kohti itää..

Katson illalla elokuvan, jonka postipoika jakoi eilen postiluukustani:
Woody Allenin Cassandra's Dream. Siitä lisää sitten. Kuva elokuvasta alla. Olen siitä joskus aiemminkin kirjoittanut.
*
Colin Farrell & Ewan McGregor

6 kommenttia:

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

On kyllä kaunis uusi yläkuva! Hetken aikaa piti miettiä että mistäs tuo onkaan, ja sitten keksin että Pedron uusimmasta (ja sitten luinkin että näin oli).

Hyvää iltaa McGregorin ja Farrellin seurassa. En voi sanoa "miellyttävää" tai "hauskaa", koska kumpaakaan noistahan tuo kyseinen elokuva ei oikein ole. Hyvä kyllä :)

Yaelian kirjoitti...

Kaunis uusi bannerikuva! Tuon Cassandra's Dream leffan näin pari vuotta sitten,mutta en kauheasti muista sitä,mutta muistan,että siinä oli jännitystä.
Mukavaa viikonloppua Sooloilija!

Leena Lumi kirjoitti...

Särkyneet syleilyt pitää ostaa heti, kun se tulee myyntiin, sillä olen nähnyt kaikki Almodovarit paitis tätä - luullakseni.

Tilasin vähän aikaa sitten yhden woody Allenin jota en ollut nähnyt.

Olen aika ohjaajauskollinen...

Sooloilija kirjoitti...

Leena, aika ohjaajauskollinen täälläkin: Allen, Almodovar, Ang Lee, mutta sitten on todella paljon hyviä elokuvia, jonka ohjaajia ei muista, ei millään. Esim. kuka ohjasi Francesin, en muista yhtään.

Sooloilija kirjoitti...

Apua mihin mun kommentti jäi!!!
Eli:
Päivi ja Jael,kiitos. Muistelin, että Cassandra's Dream on Allenin tyyliin hieman veijarimainen, ja yltyy loppua kohden aika jännittäväksikin, jopa vähän traagiseksikin. Näyttelijät vetävät roolinsa hyvin ja antaumuksella, hyvin yhteen näytellen. Colin ja Ewan ovat kuin veljeksiä...

anumorchy kirjoitti...

Pitkasta aikaa tulin kurkkimaan. Sattuikin mukavasti kun nain tuon Sakyneet syleilyt just eilen. Vahan vasyttava oli, kun puhe espanjaksi ja teksti hepreaksi ja meni tosi lujaa vauhtia. Aina en kerennyt lukemaan kaikkea.