maanantai 17. toukokuuta 2010

Match Point yläkuvassa

Kestosuosikkielokuvani, josta listauksessakin alla mainitsin, Woody Allenin Match Point. Elokuva on onnistunut ja yllättävä kolmiodraama. Ja taas se odottaa katsomistaan, edellisestä kerrastakaan ei ole kovin pitkä aika..Jonathan Rhys Meyers & Scarlett Johansson ovat aika maaginen pari.
Mutta aikooko mies todellakin muistaa puhelinnumeron, jonka nainen hänelle kertoo. 
Minä en muistaisi.
*

11 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tuo onkin tosi hyvä elokuva!

Helena kirjoitti...

Tästä pidin tosi paljon. Kuten Woody Allenista aina. Paranee vain vanhetessaan. Olihan tuo traaginen, mutta hienosti kirjoitettu ja näytelty.

tiinanen kirjoitti...

Jees, Match Point on huippu. Hyviä musiikkivalintojakin siinä on.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Yhdyn mielipiteeseesi, Match Point on todella mielenkiintoinen elokuva, joka pitää otteessaan koko matkan. Tekisipä mieli katsoa se jokus uusiksi... :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on Woodyn parhaita, olen tosin Woody-fanina jäävi sanomaan. Mutta siitä hieno leffa että ihmiset jotka eivät yleenvä Allenin leffoja siedä pitävät kuitenkin tästä!

Sooloilija kirjoitti...

Match Point todellakin jää mieliin. Ansaitsee tulla banneriin, kuvassa ei kyllä näy Jonathanista kuin selkä..

Leena Lumi kirjoitti...

Olen täysin Woodyn viemä nainen, mutta minulla on kauhea tunne, että en ole nähnyt tätä filmiä. Siksi ostin sen nyt! Tosin vielä ei ole aikaa sitä katsoa, mutta kiva tietää, että laatuleffa odottaa!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, et ole varmaankaan nähnyt, sillä jos olisit, muistaisit ! Kerro sitten mitä tuntemuksia se herätti.

Päivi kirjoitti...

Nyt selvisi, miksi olen täysin sivuuttanut tämän elokuvan. En pidä Woody Allenista, joten hänen leffansa eivät jää mieleeni.

Tämä olisi voinut jäädä mieleen katsottavana elokuvana Jonathan Rhys Myersin takia. Hänen vuokseen voisin kokeilla, josko käsitykseni Allenin leffoista olisi muuttunut.

Elisa kirjoitti...

Match Point on oikeasti loistotrilleri, mielenkiintoista on Chrisin (Rhys Myers) tekemät valinnat. Hän rakastuu vahigossa Johanssonin esittämään naiseen, jonka seurauksena hän on pian tukalassa tilanteessa, josta riippuu hänen koko tulevaisuutensa, ja jossa on tehtävä nopeasti päätös. Miten pitkälle hän on valmis menemään?

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, aina kannattaa tehdä poikkeus. Jonathan ihan loistaa tässä roolissa !

Elisa, niin on, loistotrilleri. Siinä on shokeeraaviakin aineksia ja se saa todellakin miettimään kuinka pitkälle joku olisi valmis menemään..