tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kissakavereitamme

Olen saanut luvan esitellä täällä ihania, lutuisia pikkukavereitamme, joita emme ole vielä nähneet, mutta ovat ystäviemme kissoja. Joten tiistaipäivälle tässä teille suloisuutta:
*
Tämä pienokainen makoilee onnellisena ja vatsa täynnä ruokaa Espanjan kodissaan. Emme pääse häntä ihan pian tervehtimään, mutta jossain vaiheessa kyllä. Hänen nimensä on Trapella, joka tarkoittanee vilkasta ja villiä espanjaksi. Sellainen tämä pieni, alle kilon painoinen tyttökissa kuulemma on. 
Terveisiä pikku-Trapellalle meidän Selmalta ja Tikeltä.
*
Tässä röykkiössä on neljä viime viikolla syntynyttä kissanpentua. Nämä kisut asuvat lähempänä, joten käymme piakkoin heitä ihailemassa. Kissat ovat kuvassa kahden päivän ikäisiä, silmätkin ovat vielä koko ajan kiinni. 
Terveisiä kaikille kisuille!
Ja kiitos ystäville kuvien käyttömahdollisuudesta.

7 kommenttia:

anna kirjoitti...

Voooi!! :) Rakastan kissoja!

Sooloilija kirjoitti...

Bloggerin kommenttien julkaisussa on jotain häikkää tiistaina aamupäivänä. Ei anna julkaista, ilmoittaa virheestä. Palaillaan illalla kommenttien pariin! Toivon mukaan.

Päivi kirjoitti...

Kissoista tulee aina hyvä mieli. Suloisia kissoja.

Yaelian kirjoitti...

Katotaanpa,jos tämä kommentointi onnistuisi! Ihania kisuja! Etenkin nuo pienet ja Trapellakin. Kohta minäkin pääsen Ottoa halimaan:-)

hanne kirjoitti...

Oi joi, noita kisuja kun katselee, tulee halua saada pikkuinen ...

Sooloilija kirjoitti...

Onnistuihan se kommenttien vapauttaminenkin vihdoin.

Päivi, eikö vain, kissat ovat aina ovella vastassa kun tulen kotiin. Tai jos eivät ihan aina niin pian kuitenkin. Heitä katsellessa rupean aina hymyilemään.

Jael, tosi ihanaa kun pääset Ottoa halimaan. Tykkääkö olla sylissä vai tuleeko vain viereen kehräämään?

Hanne, niinpä.. Pikkuiset kissat ovat ihania. Mehän käydään 'vain katsomassa' noita palleroita..Siis korostan, vain katsomassa, mutta koskaanhan ei tiedä...

lumiomena kirjoitti...

Oi, miten suloisia! Ihana kurkata kissakavereitanne. Vaikka olen enemmän koiraihminen, on sydämeni sulaa vahaa pikkuiset nähdessäni ♥