tiistai 1. kesäkuuta 2010

Flashbacks of a Fool - Välähdyksiä menneisyydestä

Tänään Leena Lumi kertoi meille uudesta Daniel Craig- elämäkerrasta.
Niinpä mieleeni tuli montakin hyvää ja erikoislaatuista elokuvaa, joissa kaikissa Daniel Craig on ollut pääosassa. Minä en jaksa Bond-rymistelyjä katsoa, mutta onneksi Daniel tekee muitakin elokuvia.
Viime syksynä katsoin tämän Flasbacks of a Fool-elokuvan ja hullaannuin todella.
Muistutukseksi itselleni ja teille muillekin: suosittelen tätä elokuvaa erityisesti heille, joille 70-luku on nostalgista aikaa.. Pidän myös aina kasvutarinoista. Tässä tarinassa mies kasvaa ihmiseksi lapsuuden ja nuoruuden muistelujen ja kohtaamisten kautta. Hieno tarina.
*

8 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, ei tämmöisiä saa näyttää aamulla;-) Filmi mulle, kiitos! Tää oli menoo ja...mun tilanne vain paheni tuon Craigin suhteen. Pidän yleensä vain tummista ja hän olikin Sylviassa niin hot, mutta on hänessä jotain muutakin. Miten minä voin siirtyä nörttimiehistä yhtäkkiä Craigiin!!!Mutta Ralph, sinä olet ykkönen - edelleen!

Pohjoisen junaan nousee D.C. ja preerialta nousevat tuulet...

(Ihan sekavaa, mutta kun pitää nousta näin aikaisin, melkein yöllä. Tunnen olevani vihannes.Mutta kyllä sinä tästä selvän saat ja kiitos linkityksestä.)

tiinanen kirjoitti...

Katsoin tän just vähän aikaa sitten ja arvostelu on tulossa. Tykkäsin kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Craig on kyllä parhaimmillaan Bondina, tämä on vain minun mielipiteeni mutta herra todellakin TOIMII Bondin roolissa..On sielukkuutta, ulkonäköä ja toimintastaran karismaa..

Yaelian kirjoitti...

Muistan nähneeni tuon leffan aika kauan sitten ,ja kyllä se ihan hyvä oli.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, Daniel on sekoittanut sun pään. Hänessä on potkua! Preeriatuulet taas puhaltelevat ;D

Tiinanen, kiva kun tykkäsit, tulen lukemaan arvostelusi. Ihan pieni miinus oli elokuvassa mielestäni se, että se loppui hieman kuin kesken.

Mikaela, Bondinakin Daniel on ihan huippu. Sen verran olen Casino Royalen katsonut, hyvin dynaaminen tyyppi, jolla on hyvä huumorintaju. Ja pilke silmäkulmissa. Ihana. Paras Bond. Mutta ne elokuvat ovat mulle liikaa, en pysy niiden vauhdissa.

Jael, hyvä elokuva, joka on jäänyt aika vähälle huomiolle, täällä Suomessa ainakin.

Elisa kirjoitti...

Daniel Craig on loistava elokuvassa Tyttären talossa.

Se on yksi parhaista elokuvista joka on Britanniassa tehty viime vuosina. Tyttären talossa on harvinaisen rehellinen elokuva, kaukana jenkkileffoissa; ei ole tehosteita, ei kovaa musiikkia taustalla soimassa, eikä kauniita isorintaisia tähtiäkään löydy tästä leffasta - luojan kiitos. VAIN ja ainoataan aitoa näyttelemistä, aitoja inhimillisiä ihmisiä!

Suosittelen!

Ps. Kiitos loistavasta kommentistasi blogissani!!

tiinanen kirjoitti...

Joo, leffa loppui kyllä vähän oudosti. Mutta mitäs pienistä, tää pitäis katsoa joskus uudestaan.

Sooloilija kirjoitti...

Tiinanen, jos vaikka 10 min. olisi lisätty loppupuolen kehittelyyn, olisi elokuvasta jäänyt vielä ehjempi kuva..