torstai 10. kesäkuuta 2010

Raukeita hetkiä Chrisin ja Helenen kanssaTämä video tuli mieleeni, siksi jaan sen nyt tähän teillekin. Video on ensi hetkistään lähtien naulinnut kuulijan ja katsojan vain tuijottamaan. Video on vuodelta 1990 ja se on kestänyt täydellisesti aikaa, aivan kuin se olisi eilen tehty. Ihana tanskalainen huippumalli Helene Christensenkin näyttää yhä melkein samalta. Ja Chris Isaakin tyyli on pysynyt samana kaikki nämä vuodet.
 
*
*

7 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Jestas;-) Tämä on sitä itseään...tämmöselle musiikille on nimikin, jota en voi säädylliseen blogiin kirjoittaa...Onneksi huomenna on jo perjantai ja juuri alkoi tuulla Havaijilta, Kalliovuorilta tai preerialta...Tämä aloitti nyt mun pitkän viikonlopun ihan mulle sopivalla tyylillä...eli tykkäsin.

ii kirjoitti...

Heh! Heti alkoi naurattaa tuo Chris Isaak - tällä viikolla (olikohan mahdollisesti eilen, en muista) tuli uusintana telkusta se Frendit-jakso, jossa Isaac on mukana. Oletko nähnyt? Lopussa Phoebe sanoo sille, että hei, et voi laulaa noin, se kuulostaa aivan naurettavalta, laula miehekkäämmin :D

hanne kirjoitti...

ou Wautshi!
olipa ihanan eroottista, sopii mun maailmaani niinkuin Leenan runotkin..
kiitos virittelyistänne..
ihania herkkiä kesän päiviä ja öitä..

Mikaela kirjoitti...

Chris Isaak on ihana. Nyrkkeilijänä saadusta murtuneesta nenästä huolimatta, tai ehkä juuri siksi, äärettömän charmikas mies. Tämä ei kuitenkaan ole Chrisin seksikkäin biisi vaikka onkin paras. Sellainen mikä saa varpaat menemään kippuraan on elokuvaan Eyes Wide Shut tehty video Baby did a bad bad thing... K18 tavaraa ;O) Hieno video tässä Sooloilijalle: http://www.dailymotion.com/video/xslk3_chris-isaak-baby-did-a-bad-bad-thin_music

Sooloilija kirjoitti...

Leena, kiva, että tykkäsit ja tyyli puri ! Nyt pitkää viikonloppua viettämään!

Ii, juu olen nähnyt sen jakson, useampaankin kertaan, Frendit kun on meidän perheen kestosuosikki ollut aina. Hauska jakso. Chrisillä hyvä pokka.

Hanne, oleppa hyvä! Ihania kesähetkiä myös sinne! Musiikilla, ja välillä ilmankin.

Mikaela, ai siitäkö se erikoinen nenä, en ole tiennytkään tuosta nyrkkeilytaustasta.

Eyes wide shut-elokuvan olen pariin kertaan katsonut, on kiehtova elokuva, siinäkö on Chrisin laulukin, enpä muista, joten nyt lähden katsomaan tuon linkin. Kiitos.

Elisa kirjoitti...

Chris Isaak ei jostain syystä nappaa yhtään, vaikka olihan hän kauhean suosittu aikanaan.

Helene on kaunis edelleen, sellaisella viileän coolilla tavalla =)

Aurinkoa viikonloppuusi sateesta huolimatta!

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, juu Chris on sellainen, että joko tykkää tai ei. Laulutyylinsä vuoksi kai lähinnä.

Helene on eurooppalaisen kaunis eikä tunnu pakkomielteisesti koko aikaa muokkaavan itseään vaikka on 'jo' yli nelikymppinen.