tiistai 28. syyskuuta 2010

Julia Roberts palkittiin Espanjassa

Julia Roberts elokuvassa Eat, Pray, Love
*
San Sebastianin elokuvajuhlat vietettiin Espanjassa viime viikonloppuna, jo 58. kerran.
Tänä vuonna elämäntyöpalkinnolla palkittiin 42-vuotias Julia Roberts.
Viime vuosina Roberts on pysytellyt hieman sivummalla, tehden satunnaisia pienempiä rooleja. Perhe-elämään keskittynyt, kolmen pienen lapsen äiti Julia on nyt kuitenkin 'palannut' eli on vahvassa pääroolissa Eat, Pray, Love-elokuvassa, jota kovasti odotetaan Suomeenkin tulevaksi. Ensi-ilta on 8.10.10.

Palkinnon Julialle San Sebastianissa ojensi Eat, Pray, Love-elokuvan vastanäyttelijä Javier Bardem.
  Javier & Julia elokuvassa.
*
Onnellinen ja tyylikäs Julia Roberts!
*

15 kommenttia:

Una kirjoitti...

Julia ON IHANA! ♥

Sooloilija kirjoitti...

Una, niin on, aikuinen, persoonallinen nainen. Ansaitsee palkintonsa.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on tämä kirja odottamassa hyllyssä! Katson leffan vasta sitten, kirja ensin jos vain mahdollista ;O)

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, minäkin mietin kovasti, että kumpi ensin: kirja vai elokuva. Kirja on varauksessa kirjastossa. Taitaa elokuva tulla ensin. Mutta katsotaan nyt..

Yaelian kirjoitti...

Julia on ihana tosiaankin tuossa elokuvassa ,ja hallitsee sitä täysin.

Sooloilija kirjoitti...

Jael, olet nähnyt elokuvan, hyvä juttu. Me muut seurataan perässä ;D

Uskon, että Julia hallitsee elokuvaa. Mutta siitäkin sitten enemmän kun leffa nähty.

Yaelian kirjoitti...

Niin,näin sen pari viikkoa sitten.Aika pitkä leffa,yli 2 tuntia kestävä matkakertomus,jossa toteutetaan fantasiaa,joka on mahdollinen vain harvoille,mutta Julia tekee sen ihanalla tavalla.

hanne kirjoitti...

Minäkin tykkään hänestä..
ihanaa odottaa..

Elisa kirjoitti...

Julia Roberts on loistava näyttelijä, sietääkin saada tunnustusta! Julia on ihana - nainen jolla on asennetta, lisäksi hänellä taitaa olla jalat aika mukavasti maassa verrattuna muihin hollywood- tähtösiin.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Julia Roberts on ihan symppis näyttelijä ja onnea hänelle elämäntyöpalkinnosta! Eat pray love oli kyllä elokuvana aika tylsä... kiva matkakertomus, kivat maisemat, mutta aivan liian pitkä.

Melita kirjoitti...

Hei,
Piti vaan tulla sanomaan että tämä blogisi on kyllä ihan-viimeisen-päälle hieno !

anumorchy kirjoitti...

Elokuvaa en ole nahnyt, arvostelut taalla aika tylyt. Itse asiassa, en kirjastakaan niin hirveasti innostunut.

Sooloilija kirjoitti...

Jael, tuo juoni on juuri sellainen, josta ajattelin heti ensimmäisenä, että kuka pystyy lähtemään vuodeksi kiertämään maailmaan. Meillä suurimmalla osalla kun on tämä ainainen rahaongelma, siis, että kaikki menee mikä tulee, ja vain pelkkään peruselämiseen. Harva pystyy jättämään kaiken ja vain lähtemään katsomaan maailmaa! Siksi aihe minusta tuntuu aika elitistiseltäkin, ja vähän klisheiseltä. Mutta: toisaalta jos tämän aiheen ja elokuvan ottaa viihteen kannalta niin mikäs sen ihananpaa kuin uppoutua yli kahdeksi tunniksi leffateatterin penkkiin haaveilemaan! ;D

Hanne, uskon, että tämä antaa monille lisää haaveilua elämään, mutta ehkä joku vaikka toteuttaakin kirjan ja elokuvan tapaan haaveensa.

Elisa, jalat maassa tuntuu Julialla olevan. Kolmen lapsen äitinä on varmasti elämänarvot järjestyksessä. (Ja vaikkei niitä lapsia olisikaan, niin hän vaikuttaa juuri sellaiselta ihmiseltä, jolle kimallus ja punaiset matot ovat hieman pakkopullaa..).

Päivi, elokuvan pituus ehkä tekee siitä sitten vähän tylsän eli jos olisi kompaktiktimpi ja hieman särmikkäämpi niin ? olisiko ollut parempi. Minä kaipaan aina elokuviin särmää! Toivottavasti sitä löytyy nyt Julian roolissa edes. ?

Melita, voi että, kiitos!! Lämmittää mieltäni tällainen tunnustus! tervetuloa toistekin.

Anumorchy, minulla on kirja varauksessa kirjastossa. Olen sellainen lukija, että jos kirja ei etene, tai on liian lälly tmv. niin jätän kesken. Mutta katsotaan nyt. Tylyjä tuomioita en ole itse vielä elokuvasta lukenut. Vain Julia Roberts-ylistystä !

Elisa kirjoitti...

Minäkin olen lukenut lehdistä että Eat Pray Love olisi tylsä, niin voi ollakin mutta kyllä leffa/Julia/Javier on nähtävä!

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, niin on nähtävä, varsinkin tämä Julia&Javier-kuvio.