keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Kaunis Irina The American-elokuvassa

Irina Björklund (s. 7.2.73)
*
Uutiset kertoivat, että suomalainen näyttelijätär Irina Björklund esiintyy uudessa amerikkalaisessa The American-elokuvassa yhdessä George Clooneyn kanssa. Irinalla on sivuosarooli.  Elokuvan kerrotaan olevan  kansainvälisen tason trilleri, joka tapahtuu mm. Ruotsissa ja Italiassa. The Americanissa näyttelee myös toinen suomalainen valovoimainen nuori näyttelijä; Samuli Vauramo.

Irina näyttää kansainväliseltä filmitähdeltä, mutta on silti luonnollinen, eurooppalaisen oloinen luonnonkaunis nainen, jolla tuntuu olevan hyvä itsetunto ja vahva luonne  Monipuolisesti lahjakas Irina asuu Los Angelesissa miehensä Peter Franzénin ja poikansa kanssa. Hienoja rooleja tehnyt Irina Björklund on ennenkin näytellyt kansainvälisissä tuotannoissa, mutta olisiko tämä George Clooneyn tähdittämä elokuva se isoin projekti..

Irina The American-elokuvassa

12 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Hienoa että Irina on tuon roolin saanut.Ja aika hienoa näytellä itse Clooneyn kanssa...

Yaelian kirjoitti...

Mutta huomasin,että netin mukaan kuvassa ei ole Irina,vaan Violante Placido,samaa näköä paljon kuitenkin.

Sooloilija kirjoitti...

Jael, oikeastaan vähän odotan tätä elokuvaa. Eurooppaan sijoitetut elokuvat kiinnostavat.

Washington postin nettisivun mukaan tässä kuvassa olisi Irina kera Georgen. Mutta onko elokuvassa tosiaan niin samannäköisiä naisia.. pitääpä katsoa tuo traileri vielä uudestaan.

Kertokaa te muutkin, jos tiedätte, että onko Irina Björklund tuossa alimmassa kuvassa Clooneyn kanssa vai onko siinä Violante Placido, joka myös näyttelee elokuvassa..

Sooloilija kirjoitti...

Jael, kyllä se niin taisi olla, että siinä kuvassa oli se toinen nainen - Placido, joten poistin kuvan, ja laitoin tilalle googlettamani kuvan elokuvasta, jossa Irina Björklund on yksin kuvassa.

Yaelian kirjoitti...

Huomasin, että elokuvassa on 3 aika samannäköistä naista;Siis tämä Placido, Thekla Reuten ja sitten Irina.Kai siinä samannäköisyydessä on joku juoneen liittyvä juttu`?

hanne kirjoitti...

olen ain atykännyt Irinasta näyttelijänä...
hienoa hänelle..

maria kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
maria kirjoitti...

Tämähän on hieno uutinen! Ja mielenkiintoinen tuo huomio kolmen naisen ulkonäen yhtäläisyyksistä...
Lisäksi ilahduttaa erityisesti että elokuva on itsensä Anton Corbijn'in ohjaama - tulee varmasti saamaan paljon huomiota! Lisään leffan heti omaan "katso nämä elokuvat" -listaani!
Kiitos vinkistä!
Ps. Ja kyllä, Irina on niin kaunis, ja niin ihanan rento. Olen ihan sivullisena saanut nähdä hänet perheineen vapaa-ajallaan, hän on varsinainen luonnonlapsi.

Allu kirjoitti...

Hirveän sympaattisen näköinen tuo Irina.

Sooloilija kirjoitti...

Hanne, niin minäkin, hänessä on valovoimaisuutta, herkkyyttä ja kaikkea mahdollista.

Maria, no tuo ohjaaja on vähän yllätyskin ja mielenkiinnolla odotan millaista jälki on.

Allu, sympaattisen näköinen ja oloinen.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Minä niin odotan tämän elokuvan näkemistä! On mahtavaa, että kerrankin suomalaisia nähdään oikein ison levikin elokuvissa :) loistavaa Irina!

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, no niin odotan minäkin, molempien suomalaisten näyttelijöiden suorituksia ja näkyvyyttä.