keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Se Dianan sormus


Prinssi William & Kate Middleton
*
Eilen saimme kuulla, että Britanniassa vietetään ensi 'keväänä tai kesänä' kuninkaallisia häitä.
Prinssi William vie vihille rakkaansa, kauniin Katen, jonka hän on juuri kihlannut.
Eniten minua uutisessa kosketti kuitenkin sormus, sillä muistan niin hyvin sen kuinka Diana esitteli tätä prinssi Charlesilta saamaansa sinisafiiri-timanttisormusta 30 vuotta sitten. Nyt sitä samaa sormusta kantaa hänen poikansa morsian. Aika suuri vastuu, sekä sormuksen kantaminen, että koko avioliitto Brittien kuningashuoneen epäonnisessa avioliittohistoriassa. Mutta uskomme rakkauteen, ja toivotamme lämpimästi Onnea tulevalle hääparille. 
*

9 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Heille suokin paljon onnea;ei mikään helppo tehtävä tule olemaan Katelle,mutta hänellä onkin ollut siihen jo aikaa tottua.
Muistan,kuinka Dianan kuoleman jälkeen tuosta sormuksesta tuli suosittu,ja monet halusivat sellaisen,pienemmän vaan.(mulla oli silloin osuus korufirmasta,ja niitä meni paljon..) Itsellänikin on sellainen pieni versio tuosta(nyt vasta sen muistin,en koskaan käytä sitä...)

Katriina, kirjoitti...

Minäkin tunnistin heti sormuksen ja ajattelin ensimmäiseksi, että eivätpä ainakaan ole taikauskoisia! Ja että kuinka paljon noin suurta kiveä voi pitää, voiko sitä käyttää arkipäivässä?

Happamia, sanoi...Jopa anopillani on pieni Diana-sormus:) Onnea toivotan lämpimästi heille, ja jospa heillä olisikin jo vähän onnea. Williamilla ainakin on ollut rakastava äiti ja isä pienenä.

hanne kirjoitti...

Myös tunnistin...
Itse ehkä haluaisn oman, pienemmän...=), jos minusta tuli rinsessa tai kuningarat..

Elisa kirjoitti...

Minäkin tunnistin heti sormuksen. Toivon, todellakin KAIKKEA hyvää heille.

Mulla jäi mieleen kun morsian kuvasi tulevaisuuden näkymiään kuningasperheen jäsenenä "pelottaviksi".

Voimia ja onnenpotku Katelle!!

Anonyymi kirjoitti...

Minua ahdistaa jo valmiiksi tämä häähumu, en innostu asiasta yhtään ja mielestäni jo länsinaapurin häät saivat täällä meillä ihan naurettavat mittasuhteet ;O) ei, en ole siis hääihmisiä ;O)

Sooloilija kirjoitti...

Jael, sinä olet ollut koruhommissakin, jännää! Tuo sormus oli tosiaan kova sana 90-luvulla. Minullakin oli hieman sen oloinen.

Katriina, ajattelin myös heti, että eivät taida olla taikauskoisia. Katelle on varmasti hieno juttu kantaa Dianan sormusta.

Hanne, pienempi olisikin nätti. Mutta ei tarvitse tulla oikeaksi prinsessaksi.. Enkä kyllä haluaisikaan. Mutta olla jollekin se oikea prinsessa, se on hienoa!

Elisa, toivotaan tosiaan rutkasti onnea Englannin hoviin. Toivottavasti kuningatar jo luopuisi kruunusta nuorten hyväksi. Charles pitäisi ehdottomasti jättää välistä ja siirtyä suoraan Williamiin ja Kateen.

Mikaela, ymmärrän tuonkin tunteen. Kyllä se kuule hulinaksi muuttuu vielä tästä kevään aikana. Kyynelehdit sitten meidän muiden mukana niitä tv-häitä, eikö? ;D

Una ♥ kirjoitti...

Tein joskus mediakoulutuksessa seminaarityöni Prinsessa Dianasta ja mediasta...

Toivon, ettei sormuksen mukana siirry huono karma...

Leena Lumi kirjoitti...

Sisareni on koruhullu, toisin kuin minä ja hänellä on tuonnäköinen, mutta aavistuksen pienempi.

Kuka voi ikinä unohtaa Dianan ja tuon sormuksen tai Dianan ja sen tv-haastattelun tai Dianan ja...

Sooloilija kirjoitti...

Una, sinulla on sitten paljon tietoa Dianasta. Varmasti oli mielenkiintoista tehdä seminaarityö hänestä.

Leena, tuota sormusta ei unohda koskaan. Se on kaunis!