keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Helena Bonham Carter roolistaan

Kuvissa Helena Bonham Carter (s.-66)
Kuninkaan puheen Kuningataräiti Elizabethina ja
omana itsenään elokuvan ensi-illassa.

Hän on sanonut haastattelussa roolistaan:
' Kun näyttelee tosielämän henkilöä, vastuu on poikkeuksellinen.
Tuntuu kuin kirjoittaisi luvatonta elämäkertaa.'

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Nämä on usein mielenkiintoisia, varsinkin kun kyseessä on näyttelijä-oikea henkilö pari jossa oikeaan henkilöön ei saa yhteyttä aka. henkilö on jo kuollut tai ei ole antanut tukeaan hahmolle. Hyvänä esimerkkinä 127 tuntia ja The Social Network missä ensimäisessä Franco teki tiivistä yhteistyötä Rolstonin kanssa, kun taas Eisenberg ei edes tavannut Zuckerbergiä kertaakaan.

Carter on oikeassa jälkimmäisestä tapauksesta ja tietysti omastaan, mutta tämä antaa mielestäni enemmän vapauksia näyttelijälle, kun jos oikea henkilö valvoisi tämän tekemisiä.

Leena Lumi kirjoitti...

Wau! Upea nainen...

Soolis, muistathan sen näyttelijän, joka teki Sylviassa Ted Hughesin roolin. SIITÄ asiasta häntä ihailen, miten hänen 'elämänkertakirjassaan' kerrotaan hänen paneutuneen Tediksi. Eli ilmeisesti jotenkin varteenotettava, vaikka pidänkin hänestä vain Tedinä. Mistä puhun..Graigista (?), otaksun. Etunimi oli Daniel.

Elisa kirjoitti...

Minä komppaan; Daniel Craig oli loistava Sylviessä...Se oli siihen aikaan kun häntä ei tunnettu vielä niin kovin hyvin mm. James Bondina.

Viikonloppuja!

Sooloilija kirjoitti...

Anna, ovat mielenkiintoisia nämä oikeaan ihmiseen pohjautuvat roolit. Usein se lähtee siitä ulkonäöstä ja olemuksesta, sitten puhetyylistä..

Leena, Helena on upea nainen!

Tottahan minä Daniel Craigin roolin muistan. Se oli hienosti rakennettu. Mutta en tiedä muistuttiko hän oikeaa Ted Hughesia, luultavasti hän oli taustatyön tehnyt sitä varten.

Elisa, totta, hän oli vahvana luonnenäyttelijänä tunnettu ennen Bondia. Eikä hän huono ole Bondinakaan, kunhan vain jaksaisi katsoa niitä Bondeja! Liian väkivaltaisia makuuni.

Mukavaa viikonloppua!