maanantai 28. helmikuuta 2011

Katsaus Oscareihin

Viime yön Oscarvoittajat:

Christian Bale, Natalie Portman, Melissa Leo, Colin Firth
 *
Nukuin viime yönä, sillä maanantai oli työpäiväni. Heräsin kuitenkin juuri katsomaan kun Natalie Portman ja Colin Firth palkittiin. Loput Oscarjuhlasta katson osissa tänään. Siksi tämä ei ole tarkka raportti eikä analyysi. Olen liikkeellä lähinnä kuvilla ja muutamalla ajatuksella..

 Natalie hehkui viimeisillään raskaana, hän puhui rauhallisesti, muisti kauniisti perhettään ja oli niin säteilevän kaunis ja luonnollinen. Tuntui, että hän levitti ympärilleen positiivisuuden ja kauneuden sanomaa.

Colin Firth & Kuninkaan puheen ohjaaja Tom Hooper
saivat kumpainenkin oman henkilökohtaisen Oscarin.
Iloitsen niin Colinin ja Kuninkaan puheen menestyksestä, se on elokuvana brittiläisistä brittiläisin. Olisi mukava kuulla kuinka elokuva on otettu vastaan Amerikoissa,
tuleeko siitä kassamagneettia neljän Oscarinsa ansiosta.
*
Tähän vielä muutama kuva illan hehkuvimmista:

Nicole Kidman & Keith Urban
ovat aina niin rakastuneen oloinen pari.
*
 Vanhemmuuden onnea hehkuvat
Javier Bardem & Penélope Cruz
Heidän poikansa on noin kuukauden ikäinen,
ja on saanut nimekseen Leo.
*
Kuninkaan puheen Helena Bonham Carter
tyylilleen uskollisena, dramaattisena espanjalaishenkisessä luomuksessaan.
*
Illan juontanut Anne Hathaway on pirteä ja suloinen,
luonnonlahjakkuus! Erityisesti pidin hänen tästä kampauksestaan.
*
Backstagella tapasivat toisensa myös
Jake Gyllenhaal & Robert Downey Jr.
*
Nyt lähden jatkamaan tallennetun gaalan katsomista..

Kuka jäi sinun mieleesi tämän vuoden Oscargaalasta?11 kommenttia:

Sonjja kirjoitti...

Toivoin niin paljon Helenan voittavan... Kate Winsletin ja Merylin puuttuessa juuri Helena taisi olla itselleni mieleenpainuvin henkilö ja se, jonka kategoriaa jännitin eniten.

lumiomena kirjoitti...

Minäkin heräsin aamulla katsomaan vain lopun gaalasta. Ja voi että olen iloinen Kuninkaan puheen menestyksestä (olisin toki toivonut oscareita myös Coenin veljeksille sekä Winter's Bone-elokuvalle, mutta kaikki eivät voi voittaa) - etenkin Colin Firthin ♥

Yaelian kirjoitti...

Minä en vielä ole nähnyt mitään,paitsi sen kohdan,missä hoidokkieni koulusta tehty dokkari voitti Oscarin. Näin,että huomenna tulee 4 Oscar-seremonia,mistä se tulee tänään`?
Natalie on kyllä kauneimmillaan nyt raskaana,oikein hehkuu. Nicole Kidmanin puku on aika kamala,kuin kukkavaasi.Ja Penelope näyttää fantastiselta kuukausi synnytyksen jälkeen.

Yaelian kirjoitti...

Siis tarkoitin,että TV4 tulee huomenna se Oscar.

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, en ole ikinä katsonut Oscar-gaalaa. Luen ne sitten lehdistä ja kiitos sinun blogin, nyt sinulta.

Tuli Javierista mieleen kertoa sinulle, että sunnuntaina kun olimme leffassa, siellä oli seinillä Biutifulin mainoksia. Kysysin siinä joltain 'virkailijalta, että 'miksi mainostatte, kun leffaa ei voi täällä edes katsoa?' hän sanoi, että niitä tuli Suomeen tosi vähän ja että kun ne filmin ekaksi saaneet kaupungit ovat sen nähneet, se tulee myös Jyväskylään ja Ouluun...

Nautinnollista Oscar-gaalan jatkoa.

Sivustakatsoja kirjoitti...

Jos muistan oikein, niin Kuninkaan puhe on saanut Jenkeissä ihan hyvän vastaanoton, mutta ilmeisesti se voisi olla parempikin, kun nyt ne suunnittelee siellä sensuroitua versiota, josta olisi poistettu kirosanat (jenkit, huoh), jotta yhä nuoremmat pääsisivät katsomaan sitä ja siten se saisi enemmän katsojia.

Nalle kirjoitti...

Maanantaiaamuna aloitin katsomaan tallennettua ohjelmaa. Naiset kyllä varasti shown. Portman, Bullock, Kidman.

Elisa kirjoitti...

Mä en ole vielä nähnyt Oscareita mutta kyllä lehdistä jäi mieleen Colin, ihana hurmaava Colin!

Ja paljon kauniita naisia - joista kirjoitinkin blogissani. =)

Anonyymi kirjoitti...

Mila Kunis oli todella kaunis. Downey Jr. ja Jude Lawn sanailu pystiä jakaessa oli illan parhaasta päästä, muuten gaala oli todella tylsä..

Sooloilija kirjoitti...

Sonjja, olivatkohan muuten Meryl ja Kate Oscareissa lainkaan, ei kyllä kuvattu ainakaan. Helena olisi ollut hyvä voittaja!

Lumiomena, ajattelin käydä katsomassa Winter's Bonen, kunhan ehdin.. Nyt on oikein hyvien elokuvien suma teattereissa ja joku jää kyllä näkemättä. Colinille Oscar kuitenkin kuului miehistä!
(Jeff Bridges on upea, mutta hän sai sen viime vuonna).

Jael, Neloselta tulee tänään kahden tunnin kooste klo 21 Suomen aikaa. Mistä kautta aiot katsoa?
Minua ei Kidmanin puku niinkään häirinnyt, hän kertoi sen olevan Dioria menneiltä vuosilta ja kuulemma yllättävän mukava päällä.

Penélope kuitenkin hehkui ihan uskomattoman upeana, onnellisen näköisenä, kuten myös Natalie. Ja onnellinen taisi Nicolekin olla, heidän perheeseensähän tuli myös äskettäin vauva, sijaissynnytettynä.

Leena, et koskaan? Hui, historiallista. Oscari täyttivät tänä vuonna 83 vuotta. Amerikoissa ei ole varmaankaan yhtään ihmistä, joka ei olisi katsonut Oscareita. Tuntuu, että heille se on tosi tärkeä asia.

Eli Biutiful olisi tulossa kevään aikana sekä Ouluun että Jyväskylään. Odotellaan kärsivällisesti.

Sivustakatsoja, oi ei noita amerikkalaisia! Sehän oli ihan huippu kohtaus se missä kiroillaan. Ei sitä saa poistaa.
Ei Kuninkaan puhetta kovinkaan nuoret jaksa katsoa, onhan se kuitenkin historiallinen brittidraama.

Nalle, naiset olivat tosiaan upeita. Moni hehkutti Gwyneth Paltrowta. Minustakin hän oli hopeansävyssään upea, mutta minun makuuni pikkuisen liian laiha.. Pidin esim. Amy Adamsista, hänessä oli vanhanajan glamouria lainehiuksineen.

Elisa, Colin vaimoineen oli niin ihana näky, illan suloisin pari. Niin levollisen oloisia ja Colin hellästi kiitteli vaimoaan puheessaan.

Mikaela, Mila Kunis sireeninlilassa puvussa oli todella kaunis.
Hieman oli tylsä juhla, ja se johtui varmaan suurimmaksi osaksi James Francosta. Hän ei oikein saanut kosketusta Anne Hathawayhin koko iltana..

Monet näyttelijät ovat parempia roolissa kuin omana itsenään. Anne on hyvä molemmissa, hänellä on upea lauluäänikin, mutta James Franco on ehkä enemmän kotonaan jossain roolissa.

Yaelian kirjoitti...

Katsoin Neloselta,siis Suomen,anywheretv.fi:n kautta ,josta voin katsoa Suomen TV:tä.Harmitti kun se kiroilu oli leikattu pois ja muutenkin oli kovin leikattu versio tänään siellä.