tiistai 15. helmikuuta 2011

Oscareiden juontajat - Anne & James

*
Tänä vuonna Oscarit juontaa pari: Anne Hathaway & James Franco.
Anne sai hyvää kokemusta jo toissa vuonna esiintyessään pieniä pätkiä juontajana toimineen Hugh Jackmanin kanssa. Muistanette tämän tanssi- ja laulukohtauksen:

Pidin kovasti Hughin juontamasta illasta. Hän oli rennon hauska ja musikaalinen esiintyjä!
*
James Franco  on itse miespääosaehdokkaana elokuvasta 127 tuntia, joten hermoilemista miehellä varmasti illan aikana riittää. Oscariltaa seuraa ehkä jopa yli sata miljoona silmäparia ympäri maailmaa, ja lähetys on suora. Mutta ehkä nämä juontajamme ovat, nuoresta iästään huolimatta, koulutettuja ja rutinoituneita ammattilaisia mitä esiintymiseen tulee.
Toisaalta pienet inhimilliset mokat ovat aina kivoja, ja se, että juontaja naurahtaa hieman itselleenkin.

Tsemppiä Annelle ja Jamesille iltaan!
Harjoitukset ovat luultavasti käynnissä ja kuumimillaan.

(Hollywoodissa kun ollaan niin viihdettähän tämä kaikki on, vaikka jossain vaiheessa iltaa se muuttuukin totiseksi touhuksi ja kyyneleiksi, voittajien osalta ainakin..).

9 kommenttia:

tiinanen kirjoitti...

Odotan tuota iltaa suurella innolla. :)

Ps. HJ oli juontamassa 2 vuotta sitten, eikä vuosi sitten...

Sooloilija kirjoitti...

Tiinanen, iiks, kuka viime vuonna juonsi, oliko se Ellen?
Korjaan tekstiin tuon, että toissavuonna, kiitti.
:D

Sooloilija kirjoitti...

Tiinanen, näin ne vuodet vierii: viime vuonnahan isännöivät Steve Martin ja Alec Baldwin. Ellen DeGeneres oli sitten vuonna -08, kai. Nyt on jo pää ihan pyörällä..

Yaelian kirjoitti...

MInäkin odotan tuota iltaa:) Jännää nähdä millainen kemia heillä on juontajina.

Elisa kirjoitti...

J Franco on todella yllätys valinta. Ei mielestäni ole mikään kovin charmantti tapaus ja kauhean nuori (ja minä niin vanha)...=)

Peukut pystyyn!

Birgitta kirjoitti...

Selvästikin kaunis juontajapari. Melkein kävin katsastamassa ton 127 tuntia viikonloppuna. Jäi siis esimaku miehestä katsastamatta =)

Juontamisen taito on oma lajinsa. Rentoa juontajaa on aivan ihana seurata, toivottavasti sellaista on tulossa.

Lady Laetitia kirjoitti...

Odotan myös Oscareita innolla, mutta mua harmittaa että ne tulee keskellä yötä täällä. Yleensä nukahdan juuri kun ne on vasta alottanut, kun siinä alussa tulee sitä kommentointia Suomen studiossa niin pitkään ja sitten päädyn vaan katsomaan sen tiivistelmän seuraavana päivänä. Kiitti muuten hienosta kortista leffan mukana, taidan laittaa sen seinällekin, se sopii mun sisustukseen^^

maria kirjoitti...

Minullekin on jäänyt mieleen HJ'n juontama ilta - se oli loistava -ja luulin, muistin, että se olisi ollut viime vuonna! Tämä pari vaikuttaa todella lupaavalta!

Sooloilija kirjoitti...

Anteeksi kun en ole vastannut aiemmin näihin kommentteihin.

Jael, toivotaan, että heillä on hyvä kemia. Annella oli ainakin hyvät kemiat Jake Gyllenhaalin kanssa. Olisin ihan pikkuisen toivonut, että Jake olisi ollut hänen juontajaparinsa.

Elisa, kuten yllä totean, eiks Jake oliskin ollut hyvä juontajapari Annelle? Anne on kuitenkin ehdoton valinta.
Hugh Jackman on ollut ihan paras juontaja, aikuinen, karismaattinen mies. Yksityishenkilönä erittäin hauskan ja persoonallisen oloinen. Sitähän sitä vaaditaan, sitä, että juuri omana itsenään on karismaattinen.

Birgitta, olen huomannut Suomessa, että monetkaan näyttelijät eivät ole hyviä juontajia, mutta ehkä tuolla Hollywoodissa opetetaan sitäkin ihan eri kaliiberilla.
Toivotaan hyvää iltaa.

Lady Laetitia, tosiaan harmittaa kun ei voi eikä jaksa valvoa. Minullakin on työpäivä seuraavana päivänä, joten ei pysty valvomaan, vaikka haluaisikin, ja jaksaisikin.

Kiva kun tykkäsit kortista!

Maria, no minä myös muistelin, että se oli viime vuonna. Ehkä viime vuoden Alec Baldwin ja Steve Martin eivät olleet sitten niin huippuja, että olisivat jääneet mieleen..vaikka ihan hyviä tyyppejä ovatkin.
Mietin myös sitä Ellen DeGeneresin vuotta, että olisiko se hyvä. Ehkä hänkin olisi kaivannut kaverikseen jonkun..