perjantai 25. maaliskuuta 2011

Viikonloppuun näillä mietteillä


 Elizabeth Taylor kuoli keskiviikkona ja hänet on tänään perjantaina haudattu, vain lähimpien läsnäollessa. Hänet haudattiin samalle hautausmaalle kuin ystävänsä Michael Jackson, Westwood Memorial Parkiin Los Angelesissa. Samalle pienelle hautausmaalle on haudattu myös Marilyn Monroe.
Kuvassa yllä Andy Warholin teos Elizabethista vuodelta 1963. Taulu myytiin viime vuonna yksityiselle ostajalle 10 miljoonalla dollarilla. (kuva täältä).
*
Mutta mennään eteenpäin..

 Tänä viikonloppuna näen vihdoinkin Black Swanin. Siitä tulee sitten juttua. Samoin Natalie Portmanista, joka on hyvin kiehtova ja taitava nykynäyttelijä, jolla ikää vielä alle 30. Hänen uransa sensijaan on kestänyt jo yli 15 vuotta. Huimaa! Hän on valmistunut Harvardin yliopistosta pääaineenaan psykologia. Lähes käsittämätöntä! Joten hän ansaitsee oman postauksensa.
*
Tänään kysyin 11½-vuotiaalta tyttäreltäni keitä näyttelijöitä hän ihailee eniten tällä hetkellä.
Vastausta ei tarvinnut kauaa odotella. Hän humahti Twilightin lumoihin ihan äskettäin ja näyttelijäsuosikit löytyvät sieltä:
Kristen Stewart ja Robert Pattinson. Kolmantena ihanteena on Keira Knightley.

Nuoret ja kauniit
Kristen & Robert, oikeankin elämän kyyhkyläispari.
*
Hyvää ja levollista viikonloppua kaikille !

4 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Elizabeth haudattiin nopeasti,sillä hän kääntyi aikoinaan (Eddie Fisherin aikaan)juutalaiseksi,ja tapana on haudata vainajat 48 tunnin sisällä.
Natalie Portman on ihana näyttelijä,jonka kehitystä olen seurannut lapsinäyttelijästä kypsäksi ja hyväksi aikuiseksi näyttelijättäreksi.Kristen Stewartin näin äskettäin elokuvassa "Welcome to the Rileys" ,jossa hänella oli erittäin hyvä rooli.
Mukavaa viikonloppua Sooloilija!

Sooloilija kirjoitti...

Jael, juu minäkin luin tästä juutalaisperinteestä Elizabethin kohdalla ja muutenkin. Se on nopea tapa haudata. Täällä kun odotellaan ainakin kaksi viikkoa ennenkuin on hautajaiset.

Minäkin olen seurannut Natalien uraa sieltä 90-luvun alusta lähtien.

Kristen Stewart oli hyvä myös Joan Jettinä Runaways-elokuvassa. Brittinäyttelijä Robert Pattinson sulattaa nuorten naisten, ja vähän vanhempienkin sydämiä, jo pelkällä olemuksellaan. Toivottavasti hänkin pääsee jonain päivänä vähän kauemmas vampyyrileimaansa. Vaikkei siinäkään mitään pahaa ole, mielenkiintoinen rooli hänellä.

Birgitta kirjoitti...

Päätin lukea Houkutuksen tuossa toissa vuonna, kun mietin toimisiko se tämänikäiselle hupakolle. Olihan se hauskan nuorekasta kirjaruokaa, mutta ei vetänyt vertoja Anne Ricen vampyyrikirjoille (minun mileestäni), mutta ihan ok kuitenkin. Nyt sitten katselin osan Houkutus -leffasta ja mikä hurmuri sieltä löytikään. Robert Pattinson siis on! On! =) Katson leffan vielä kunnolla loppuun ja ehkä lainaan ne loputkin leffat.

Nautinnollista elokuvahetkeä ja muutenkin ihanaa viikonloppua sinulle!

Sooloilija kirjoitti...

Birgitta, uskon, että en jaksaisi lukea näitä Twilight-tarinoita, mutta voin katsoa elokuvat. On niissä jotain lumoavaa, vaikka ovat selvästi suunnattuja nuoremmalle yleisölle.

Robert on tosi erikoisen näköinen nuori mies. Hänessä on hurmaavaa britticharmia. Kun hän oli esim. Ellenin vieraana, hänestä tuli mieleen Colin Firth tai Jeremy Irons, nuorena painoksena. Ujous ja charmikkuus, vaatimattomuus ja huikea seksikkyys!

Hyvää viikonloppua sinullekin !