torstai 12. toukokuuta 2011

Pieniä huomioita Bloggerista

Tulinpa pitkän työpäivän jälkeen tänne Bloggeriin.Kirjauduin tililleni ja olin Hallintapaneelissa.
Yhtäkkiä silmiini pisti se, että en ollutkaan enää täällä blogissa Sooloilijan nimellä vaan etunimi.sukunimi-tittelillä. Kauhistuin. Ajattelin paniikissa, että mitä ihmettä teen!!
Bloggerilla oli tänään pitkään tuumaustaukoa, tekivät kai jotain huoltotoimenpiteitä. 
Sen jälkeen tapahtui tämä. Minun piti nyt mennä uudestaan muokkaamaan profiiliani ja vaihtaa sieltä tuo kummallinen etunimi.sukunimeni Sooloilijaksi..
Olen ymmälläni tästä Bloggerin sähläyksestä. 
Eikä taaskaan mitään ole kerrottu tai tiedotettu.

Kävikö muille tänään niin, että profiilissanne muuttui nimi ihan noin vain?
Joku saattoi hetken nähdäkin oikean nimeni, ties kuinka kauan se siellä oli..No, ei siinä mitään järkyttävää sinänsä ole, mutta ihmettelen vain nyt tätä toimintaa taas..
*
Pieni vuodatus tähän lähes viikonlopun alkuun.
Onkohan tulossa Superviikonloppu. Jollain tapaa ehkä.. Euroviisuissa veikataan supersuloisen Paradise Oscarin kärkisijoittumista, jotkut pelaavat lätkää ja toiset juhlivat syntymäpäiviäänkin.
Osallistun ainakin yksiin juhliin, joihin ostin tänään varta vasten kaulakorun, jossa on suosikkejani: kristalleja, vähän kuin kattokruunussa :)
Palaillaanpa taas monenlaisissa merkeissä.


15 kommenttia:

Allu kirjoitti...

Tuollaisesta sekaannuksesta luin jostain muustakin blogista. Katsotaanpas nyt, kuka tässä tulee kirjoittajaksi.

Sooloilija kirjoitti...

Allu, niin näytti menevän oikein. huoh. :)

Allu kirjoitti...

Oikein meni.

Yaelian kirjoitti...

Tuollaista en huomannut,mutta aiemmin tänään en pystynyt kommentoimaan ja yhteen väliin en edes päässyt hallintopaneelinikaan.Todellakin huoltotoimenpiteitä.Pari päivää sitten bloggerin blogissa luki että jotkut asiat kaipaavat fixaamista,joten tätä se sitten ehkä oli.Kannattaa seurata sitä blogia
http://knownissues.blogspot.com/
Blogger on muutenkin kesken jotain redesigniä(eli muokkailumahdollisuudet tulevat lisääntymään,joten ehkä senkin vuoksi on ollut tuota häikkää,Nyt näyttää toimivan ok.

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, sain etiäisen: Eräälle on tulossa huima viikonloppu, jossa voi tapahtua, mitä vain...;-)

Mr. Blogger on joku nimetön ja kasvoton kuten myös Mr. Google. Yritin kerran soittaa Googlen Suomen maajohtajalle piilaaksoon, mutta hänellä oli yli 10 numeroa! Ai mitäkö asiaa? Valitusta siitä, että mitä tahansa voi tapahtua vaille selitystä. Ikään kuin kukaan ei vastaisi mistään...

Unohda sinä nyt nämä tekniikan kirot ja...

Sooloilija kirjoitti...

Jael, pitääpä seurata aina silloin tällöin näitä bloggerin touhuja, ettei aina tulisi täytenä yllätyksenä kaikki.

Muokkailumahdollisuudet ovat aina kivoja lisiä, seurataan siis.

Leena, sinunkaan profiilinimesi ei ollut ennen yhteen kirjoitettuna eli onkohan vähän muuttunut sekin tänään uudistusten pyörteissä?

Toivotaan, että etiäiset pitävät paikkansa ;D Eikös ne sinulla aika usein ole pitäneet...

Anonyymi kirjoitti...

En itse huomannut onneksi mitään nimen vaihtumista yms. Mutta, villi veikkaukseni olisi, että kaikki nämä ongelmat olisi johtuneet bloggerin kaatumisesta...?
Jostain kuulin, että bloggerin olisi kaatanut joku vahingossa, en sitten tiedä. Itsellä ja muilla ainakin oli ongelmia jo päästä sisälle palvelimeen, kun mikään ei toiminut :D

Päivi kirjoitti...

Perjantaina Blogger oli poissa käytöstä melkein koko päivän. Liityin Bloggerin tykkääjiin Facebookissa, jos vaikka siellä olisi ollut jotain informaatiota asiasta. Ei ollut. Eivätkä tykkääjien kommentit olleet kovin ihastuneita asian johdosta.

Nyt kun Blogger taas toimii, ihmisiltä on kadonnut postauksia ja kommentteja.

Merkillistä. Ja sai minut melkein tolaltani.

Elisa kirjoitti...

Blogger on nyt sekoillut jo moneen eri otteeseen. Oliko viime vai edellisenä viikonloppuna kun en päässyt kirjautumaan sisään omaan blogiini. Menin ihan paniikkiin, yritin aamulla uudestaan ja sitten homma taas toimi.

Höh. Tekniikka on ihmeellistä.

Mutta nautitaan tästä viikonlopusta, minä en ole katsonut Euroviisuja enää vuosikausiin. Lätkän loppuottelu on pakko katsoa =)

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä enää mihin uskoa tässä blogger ei toimi jutussa. Osa väittää, että blogger olisi kaadettu ja nyt yhdestä blogista lukaisin, että koko juttu olisi ollut vain inhottavaa pilaa. Ja osa taas sanoo, että ihan normaali katko oli menossa.

Osaako joku siis kertoa, mistä oli OIKEASTI kyse? :D

Päivi kirjoitti...

Vaikea uskoa normaaliin katkoon, sellaiseen, jonka olisi aiheuttanut huoltotoimenpide tai väärä koodinpätkä jossain. Uskon nimittäin, että sellaisesta olisi kerrottu. Mutta Blogger oli hyvin hiljaa koko katkon ajan.

Siksi mielessäni epäilen, että Blogger kaadettiin, joutui siis nettihyökkäyksen kohteeksi.

Saa nähdä, kertooko Blogger, mistä oikein oli kyse.

Sivustakatsoja kirjoitti...

Kopioidaanpas tää nyt sitten tänne pienin muokkauksin:

Näin tämän postin alun Blogilistallla ja sydän oikein pomppasi, kun otsikkona oli Pieniä huomioita Bloggerista ja juttu alkoi "Tulinpa pitkän työpäivän jälkeen tänne Bloggeriin. Kirjauduin tililleni ja olin Hallintapaneelissa. Yhtäkkiä silmiini pisti se, että en ollutkaan enää..." ja kun uteliaisuuteni heräsi ja yritin klikata tänne, niin en päässytkään, vaan Blogspot ilmoitti, ettei blogia ole. Minä oikein kauhistuin, että ootko syystä tai toisesta lopettanut blogipuuhat seinään ja yritin etsiä tuosta alusta jotain negatiivisen oloista joka kertoisi lopettamishaluista, mutta sellaista en löytänyt. Myöhemmin yritin mennä sitten Päivin blogiin ja pääsinkin, mutta kaikki kommentointimahdollisuudet olivat poissa, joten tästä arvasin, että Blogspotissa on jotain häikkää, mutta silti olin vielä vähän varuillani, kun tämä oli muutamista blogeista ainoa, jonka kohdalla tuli "alusta" saakka tuo virheilmoitus. Nyt eilen se koskikin kaikkia muitakin kokeilemiani blogeja.

No, onneksi selvittiin säikähdyksellä. :D

Niin ja mitä tulee tähän viikkoon, niin viisuja ja lätkää on tosiaan tullut katsottua (kohta pitää pistää vielä viimeisen kerran ennen finaalia tämän illan viisut pyörimään) tämän viikon aikana, joten leffoihin ei ole tahtonut oikein löytyä aikaa, mutta onneksi tilanne helpottuu jo parin päivän päästä. :D Tänään kuitenkin pistetään kello 22.00 tietokone pimeeksi, kännykkä äänettömälle ja verhot kiinni, jottei paha maailma näy sisälle ja nautitaan ihanista viisuista. <3

Päivi, tuo on aika yleistä vissiin, että liitytään jonkun sivuston Facebook-ryhmiin aina kun ongelmia tulee eteen. Minäkin olen monta kertaa tehnyt niin. :D

Birgitta kirjoitti...

Huomenta, mä huomasin, että sun nimi näkyi profiilissa. Mutta nythän se ei enää näy. Itselläni en huomannut katsoa samaa juttua.

Toissapäivänä blogger sanoi, ettei mulla ole yhtään omaa blogia ;-). Pistin ohjelman kiinni ja toivoin, että näin harhoja. Illalla sitten blogger oli löytänyt itsekseen blogini. Eilen en päässyt päivällä bloggeriin.

Aika monella näytti olevan jotain ongelmia. Multa hävisi pari kommenttia.

Eilen seurasin erän lätkää, sitten kuulin ikkunasta miesten ölähdyksiä ja arvelin maaleja tulleen enemmänkin. Voitto tuli Suomelle ja toivottavasti homma jatkuu samanlaisena sunnuntainakin =) Euroiisutkin on tulossa, en ole superfani, mutta onhan voitto sieltäkin kiva juttu =)

tiinanen kirjoitti...

Mulla ei nimimerkki hävinnyt, mutta juuri tekemäni asetukset katosi. Joillain muillakin oli kyllä ollut nikin kans ongelmia. Mutta nyt ilmeisesti kaikki on jo ok. Onneks. :)

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos kaikki näistä kommenteista. Vastaan kaikille yhteisesti.
Sitä en vieläkään käsitä, että nimeni näkyi vähän aikaa nimimerkkini tilalla, enkä varmaan saa siihen koskaan vastausta, mutta asia meni jo.

Olen koko viikonlopun juhlinut, ensin erään ihmisen synttäreitä, sitten omiani. Peräkkäisinä päivinä juhliminen ottaa jo kunnon päälle, tässä iässä. Mutta hauskaa on ollut!

Joten Blogger on ollut toissijaisena elämässäni viime päivät. Toivottavasti nyt ei tulisi enää mitään yhtäkkisiä ongelmia.