perjantai 22. helmikuuta 2008

Taas ystäviä ajattelen


... Ystävyyden teemaan haluan aina lisätä kuvan Jake Gyllenhaalista ja Heath Ledgeristä. Jottemme unohtaisi; siitä on tänään päivälleen kuukausi kulunut kun Heath kuoli. Viihdemaailmassa mennään koko ajan eteenpäin, mutta sunnuntaiyönä toivon mukaan Heath Ledgeriä muistetaan Oscargaalassa. Se jää nähtäväksi. Tuokin kuva on jotenkin niin täynnä tosiystävyyden tunnetta; iloisia ilmeitä, huumoria ja luottamusta toiseen ihmiseen.

Ystävyyden puutarhassa eivät kuivu kukat koskaan, vaan aina jostain nostaa päätään nuori vihreä varsi, katsoen ylöspäin. Ja huomaten, että samankaltaisia ystäviä on jo odottamassa. Iloisesti hymyillen ja syli avoinna halaukseen.

Tänä iltana ajattelen ystäviäni kun sytytän omenan tuoksuisen tuikun. Suren myös omalla tavallani Heath Ledgerin kuolemaa ja luen Jake Gylleenhaalin fanclubin meilejä ympäri maailmaa. Vieläkin kaikki ovat niin järkyttyneitä Heathin kuolemasta.

Lueskelen myös illan aikana muiden blogeja ja ihastelen taiteellisten ihmisten valokuvia, käsitöitä ja kirjoituksia. Kuinka paljon hyviä valokuvaajia maailmassa onkaan! Ja kuinka ihmiset osaavatkaan tehdä käsillään kaikkea mahdollista! Sitä en lakkaa ihmettelemästä.

Ruusuja Ystävilleni!

Ei kommentteja: