tiistai 4. maaliskuuta 2008

Pahvilaatikoita ja asettumista

Tervehdys kirjaston netistä!

Muuttamiseen liittyy kaikenlaista; kiirettä, tohinaa, asioiden unohtamista ja pikkuasioiden muistamista. Eli nettini yhdistetään vasta noin kolmen viikon sisällä. Miten voi muuten nykyaikana tiedonsiirto olla niin hidasta, että yhden laajakaistan yhdistäminen Helsingin päästä kestää kolme viikkoa!?

Nyt en saa tähän juttuun yhtään omaa kuvaakaan, enkä kirjastossa ollessani viitsi miettiä miten saisin tähän juttuun jonkun ihanan kuvan. Kotona olen kyllä kuvannut jo paljon; tervetuliastulppaaneja, ruisleipää ja suolakivituikkua, jonka sain tupaantuliaslahjaksi. Kynttilät, enkelit ja nallet asettuivat paikoilleen heti ensimmäisenä muuttopäivänä, mutta mitä tehdä säkkiröykkiöille, jotka eivät millään halua tyhjentyä kun niissä on vähemmän tärkeää tavaraa. Eli kellariin vaan unohtumaan!

Huippuja kirpputorilöytöjä olen tehnyt: näin olen saanut siis käteisellä ostettua hyväkuntoisia uusia kalusteitakin kolmen hengen perheellemme: toinen tytär sai kirjoituspöydän, toinen sängyn ja itselleni ostin sohvasängyn..Kaikki nämä ostokset tekivät yhteensä alle sata euroa. Kaupasta sitten löysin uutena koristetyynyjä, jotka maksoivat melkein saman verran kuin itse sänky!

Näitä sisustus- ja tunnelmakuvia tulen sitten julkaisemaan kotioloissa kunhan saan sen netin auki.

Elokuvia en ole paljon ehtinyt katsomaan. Mutta kirjoitan niistäkin sitten taas.

Flunssaa on meidänkin perheessä, joten katsotaan milloin se kaataa myös minut..

3 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Oi se riivattu flunssa on teillekin ehtinyt!

Onnea uuteen kotiin silti!
Hyviä löytöjä teit kirpparilta! =)))


PS: Syö paljon c-vitamiinia...

-Anne- kirjoitti...

Tuota nettiyhteyksien liittämisten hitautta on usein ihmetelty. Eihän ne siellä tee muuta kuin suurin piirtein painavat jotain nappia? Mitähköhän tekisin jos joutuisin olemaan viikkoja ilman nettiä? Kamottavan riippuvaiseksi tästä tekniikasta olen tullut.

Blogisi on minulle uusi tuttavuus, mutta pidän kovasti jutuistasi. Sen takia haluankin luovuttaa sinulle kannustusmielessä blogimaailmassa kiertävän Excellent-tunnustuksen, se löytyy blogistani tästä postauksesta.

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista!!

Hallatar: kiitos onnitteluista uuden kodin suhteen! Ja yritän muistaa syödä vitamiineja mm. appelsiineina, mutta kun on muka kiire ja haluaa lohtuakin niin suklaahan se maistuu myös... :-)

Ja Anne: Kiitos Excellent-tunnustuksesta! Kiva kun juttuni ovat ilahduttaneet!

Jatketaan kirjoittamista. Se on hyvin terapeuttista ja mukavaakin.
Lämpimiä terveisiä!!