Eilen tehdystä perunamuusista tuli tänään rieskoja. Nämä on melkein bravuurinumeroni, helppoja ja maukkaita.
2dl muusia, 1 muna, vehnäjauhoja, ½dl kauraleseitä- tai hiutaleita, hyppysellinen leivinjauhetta ja suolaa. Pistellään haarukalla. Paistetaan uunissa 225 asteessa (tai kuumemmassa) 10-15 min., ja eikun syömään!
(Tällaisten leipästen teossa en käytä desimittaa jauhoja annostellessani, vaan lisään sen verran jauhoja, että taikinaa on hyvä käsitellä ja jauhotetuin käsin levitellä leipäsiksi.)
Nyt teelle ja leivälle!
2 kommenttia:
Jaaha, kiitos vaan. Pitääpäs kokeilla seuraavan kerran kun jää muusia!
No ny tuli nälkä. Äitini teki joskus tuon tapaisia rieskoja, itse en ole koskaan kokeillut.
Lähetä kommentti