tiistai 6. toukokuuta 2008

Löysin uuden laulajan; Duffy


Aina yhtäkkiä pongahtaa iloisesti tietoisuuteeni uusi laulaja, johon hullaantuu heti, ja levyn haluaisi lähteä samantien hakemaan kaupasta. Viime syksynä näin kävi Jenni Vartiaisen kanssa ja nyt löysin tämän walesilaislaulajan, Duffyn. Hän on 23-vuotias ja laulaa ihanan sielukkaalla äänellä soulvaikutteista musiikkia.


Levyn nimi on Rockferry, ja sieltä ovat ahkerasti soineet mm. biisit Mercy ja Warwick Avenue.
Varsinkin tuo jälkimmäinen, surullinenkin, Warwick Avenue, kolahti minuun lujaa.

**************

Vein juuri polkupyöräni keväthuoltoon ja se keventää kukkaroa peräti 52 eurolla, niinpä levyn hankinta näin pienituloisella ihmisellä on vasta harkinnassa. Mutta onhan minulla synttäritkin tulossa, hmm...

5 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Sain tuon levyn viikko sitten pojaltani (jälkikasvu imuttaa netistä...)ja se on soinut keittiössä meillä. Duffyn ääni muistuttaa vähän Amy Winehousea, aika persoonallinen. Minua miellyttää tuo Mercy.

anu kirjoitti...

juu duffysta pidän myös minun mielestä uusia errittäin hyviä lauluntekijöitä ja laulajia tulee harvoin!(vaan tietty mun mielipide)

Anne kirjoitti...

Minäkin pidän Duffyn 60-lukulaisesta soundista! Jotenkin vaan kasvot ja ääni ei "sovi" yhteen - tai on uskomatonta, että tuollaisella sirolla naisella on sellainen ääni.

Sooloilija kirjoitti...

Kiva että muutkin on mieltyneet Duffyyn. Briteistä on viime aikoina tullut näitä vähän käheä-äänisiä nuoria laulajia..Amy Winehouse-raasu taitaa olla jo mennyttä tyttöä (ellei jätä huumeita kokonaan), mutta sitten on nämä Duffy, Adele ja hieman eri tyylin Natasha Bedingfield. Ja mitä kaikkia muita niitä onkaan!
Mutta Amy harmittaa, hän kun selvästi on lahjakas ja upea laulaja!

Merja K kirjoitti...

Hei, kiitos vinkistä, täytyypä koekuunnella. Minäkin olen tykästynyt Jenniin, hänellä on todella kaunis ääni. Iloa keskiviikkopäivään!