tiistai 20. toukokuuta 2008

Näyttääkö siivouspäivältä?


Tässä on koko päivän saldoni siivouksesta eli olen tehnyt kaikkea pientä, mutta en ole imuroinut, en tiskannut enkä mitään muutakaan mitä ihmiset yleensä tekevät kun siivoavat.

Sain siis leikattua purkkikrysanteemini leikkovarsiksi ja aseteltua sen esille. Muuten taidan olla kuin kuvan enkeli; käsi poskella mietin ja mietin...

Nyt kuitenkin yritän kaivaa vihdoin sen imurin kaapista.
Tämä oli tällainen väliaikaraportti.
Enköhän taas elokuvistakin kirjoita, seuraavaksi ehkä jo..

Lisäys parin tunnin kuluttua: ihanaa; lapsetkin innostuivat siivoamaan kanssani. Ja sain lisäpotkua Duffyn musiikista, täältä ! Paitsi, että meinasin unohtua tähän koneelle..

2 kommenttia:

Vicki Li kirjoitti...

Mullakin jäi loppujen lopuksi siivous eilen vähälle, mutta pyykkiä pesin ja jälkikäsittelin monta koneellista, kävin kaupassa, tyhjensin ja täytin astianpesukoneen, laitoin herkullista kasvissosekeittoa.Siis ihan hyvä päivä.
Poikkeuksellisesti katsoin eilen jopa telkkaria, sieltä ne Euroviisukarsinnat. Huvittavaa se uhomeininki Teräsbetonilla, mutta toisaalta ihan sopii siihen omituiseen kavalkadiin , mitä ne muutkin olivat.

Anne kirjoitti...

Tuttuja siivouspäivän tuntemuksia. Mun täytyy tosin myöntää, että olen oikea imurointi-addikti. Jostain syystä rakastan imuroimista - mikään muu siivoustapa ei sitten oikein luonnistukaan...