tiistai 13. toukokuuta 2008

Tildanukke, musiikkia, epätodellista oloa


Minullakin on nyt oma Tilda-enkelinukke. Sen nimi on Aurora. Kiitos Ystävälleni omatekoisesta lahjasta.

Kuuntelen viime viikolla mainostamaani Duffya, sain levyn lahjaksi toiselta Ystävältä. Ihanaa musiikkia, sopii monenlaiseen hetkeen.

Ihmettelin mikä sai minut nukkumaan lähes kolmen tunnin päiväunet tänään. Vieläkin on olo ihan pökkyräinen, jäsenet ovat raskaat, varsinkin jalat... Sitten muistinkin, että otin aamupäivästä antihistamiinilääkettä, yhden tabletin. Se väsyttää ja tekee ihan pöllämystyneen olon. En ota enää ikinä ainakaan tuota samaista lääkettä. Olin kolmisen tuntia siis ihan pois pelistä ja vielä nyt illallakin on epätodellinen olo. Mitään ei jaksa tehdä, ja janottaa.

Ennemmin olen tukkoinen ja nuhainen kuin aiheutan itselleni yhdellä pikkuruisella tabletilla noin hirveän olon. Siitepölyallergia on viheliäinen vieras kehossa. Ulkoilu ei kiinnosta yhtään juuri nyt.

3 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Ponnahdin tänne jostain blogista ja hoksasin käyneeni ennenkin.

Kiitän nyt samalla tuosta elokuvalistastasi.Osan olen jo nähnytkin mutta joitain elokuvia emme saa täältä, joten jahka Suomeen pääsemme,nappaan nimet listastasi ja menen vuokraamoon :).

pikkujutut kirjoitti...

Niin ja kun sormet toimvat nopeammin kuin pää,teksti karkasi..

Eli harmistus tuota oloasi-löytyiskö hellempiä lääkkeitä ?

Sooloilija kirjoitti...

Kiva kun eksyit tänne, tervetuloa uudestaan. Laitan tosiaan kaikki vuokraamani ja katsomani elokuvat tuonne sivupalkkiin. Laitan niihin kaikkiin myös linkit, yleensä suoraan trailereihin.

Elokuvissa käyn aika harvoin, se on aika kallista lystiä, eikä aina niin miellyttävääkään..Kirjoitan siitä joskus oman postauksen..

Nyt tiedän, että kyseistä lääkettä otan illaksi jos otan, sehän on kuin unilääkettä. Pitää vain yrittää pitää nenäänsä auki jollain miedommalla aineella.