tiistai 24. kesäkuuta 2008

Itsensä hemmottelua...


Halusin ostaa itselleni lukemista, pohdintojen jälkeen päädyin Kodin kuvalehteen, josta oli myynnissä uusin ja aiemmin ilmestynyt numero muoviin pakattuna, yhden hinnalla. Monet lehdet olivat nyt samanlain myynnissä, se on kai lehtienkin toimituskunta pitemmillä lomilla aina Juhannuksesta alkaen.. Pidän lehdistä, joissa on lukemista monelle illalle; hyviä ja koskettavia artikkeleita. En jaksa vain selailla kauniita lehtiä, joissa on paljon kuvia. Tuntuu, että rahat menevät hukkaan jos ostaa lehden missä ei ole juttuja. Vaikka ihailenkin valokuvaajia ja olen sitä mieltä, että useimmissa lehdissä on huippukuvaajia, niin silti mielestäni kuvat kuvittavat varsinaista juttua...

Kuvassa iltapalani herkkuleivistä valmistettu, uudella tarjottimella, uudessa pikkumaljakossa viime viikon krysanteemini jne. Ostin myös uuden pöytäliinan keittiön pöytääni, se on vielä silittämättä.


Ystävältä sain suklaanruskean hartiahuivin, joka on silkkilangasta tehty; ihanan viileä kesällä ja lämmin talvella. Kuvattu uuden pöytäliinani päällä.


Kuvassa kesäikkunalautani olohuoneesta..
Kaikilla näillä pienillä asioilla piristin muuten niin uneliasta ja synkkääkin sateista päivääni. Kävin myös elokuvissa, josta sitten oma juttunsa.

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kuullostaa hyvältä! Ja iski hillitön voileipänälkä tuosta ylimmästä kuvasta. Jääkaappi kutsuu...

pikkujutut kirjoitti...

Näyttää niin suomalaiselta että..oih ja voih.

Merja kirjoitti...

Terveiset vanhaan kotikaupunkiin taalta Coloradosta!

arleena kirjoitti...

Herkullisen näköiset ja maistuvat voileivät.
Pienillä piristyksillä saa kyllä mukavaa ilmeen muutosta ympärilleen.
Kukkakimppu ja uusi pöytäliina ne riittävät.

Anonyymi kirjoitti...

Kotoisa iltapala ja soma kesäikkunalauta. Minäkin pidän arjesta. :) Ahdistun kaikista juhlista, joihin liittyy suomalaiseen tapaan alkoholi, katsoin exäni syvenevää humalatilaa joka juuttaan juhlassa vuodesta toiseen. Enää ei tarvitse "juhlia", saa olla vaan!

Krisu